Μέσι - Κριστιάνο: Σ' έναν μήνα ο Λέο κατέρριψε το «βασίλειο» του CR7 στο Instagram με τις Top-3 αναρτήσεις ever! (pics)

Μέσι - Κριστιάνο: Σ' έναν μήνα ο Λέο κατέρριψε το «βασίλειο» του CR7 στο Instagram με τις Top-3 αναρτήσεις ever! (pics)

bet365

Ο μήνας του Λιονέλ Μέσι, ο μήνας που έσπασε όλα τα ρεκόρ στο Instagram και κατέλαβε και τις τρεις πρώτες θέσεις με τα περισσότερα like για αθλητικές αναρτήσεις ever!

Δεν πέρασαν 30 ημέρες από τον τελικό του Copa America κι έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στην καριέρα του Λιονέλ Μέσι, σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει για χρόνια. Έσπασε την «κατάρα» με την εθνική Αργεντινής, σηκώνοντας το Copa America, μάλιστα, μέσα στο «Μαρακανά» κόντρα στη Βραζιλία, έριξε τους τίτλους τέλους με τη Μπαρτσελόνα μετά από μια θρυλική 17ετία κι έγινε το νέο μέλος στην πλειάδα αστέρων που κοσμούν την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αυτή η ακολουθία γεγονότων προκάλεσε τεράστιο ντόρο (αναμενόμενα) κι αυτό αποτυπώθηκε και στο Instagram, εκεί όπου ο Λέο έσπασε όλα τα ρεκόρ σε αθλητικό επίπεδο. Καταρρίπτοντας ουσιαστικά το «βασίλειο» του Νο1 influencer Κριστιάνο Ρονάλντο, του ανθρώπου με τους περισσότερους followers στον πλανήτη.

Αφού έκανε την αρχή με τη φωτογραφία με τα περισσότερα like για αθλητή στην ιστορία (21,86 εκατομμύρια), αγκαλιά με την κούπα του Copa America στις 11 Ιουλίου, έβαλε το όνομά του και στις θέσεις Νο2 και Νο3, με το αποχαιρετιστήριο post του από τη Μπαρτσελόνα (21,69 εκατ.) και την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης κι επίσημα πια των Παριζιάνων (20,97 εκατ.).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα