Independent - Παρί: «Πρόταση 600.000 ευρώ την εβδομάδα στον Πογκμπά για την επόμενη σεζόν!»

Independent - Παρί: «Πρόταση 600.000 ευρώ την εβδομάδα στον Πογκμπά για την επόμενη σεζόν!»

bet365

Δεν αφήνει καμία ευκαιρία αναβάθμισης του ρόστερ της να πάει χαμένη η Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τον Independent, προσφέρει «αστρονομικό» συμβόλαιο στον Πολ Πογκμπά για να τον πείσει να υπογράψει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι!

Το αφεντικό... τρελάθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι και των Σέρχιο Ράμος, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ επίσης ως ελεύθερων, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί και η διοίκηση των Παριζιάνων ετοιμάζει από τώρα τις νέες «βόμβες» για το καλοκαίρι του 2022 με αστέρες που μένουν χωρίς συμβόλαιο.

Παράλληλα, λοιπόν, με το δημοσίευμα της «AS» που γράφτηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο «Independent» βάζει ξανά στο «τραπέζι» τον Πολ Πογκμπά, αποκαλύπτοντας πρόταση ύψους 600.000 ευρώ την εβδομάδα προς τον Γάλλο σταρ αν συμφωνήσει από τον χειμώνα για να υπογράψει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν!

Άλλο ένα «αστρονομικό» συμβόλαιο, δηλαδή, για το μπάτζετ των Παριζιάνων, που προσεγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, την ώρα που στη θέση των χαφ, δεσμεύονται με (πανάκριβα) συμβόλαια για τα επόμενα χρόνια οι Παρέδες, Περέιρα, Γκέιγ, Βεράτι, Ραφίνια και Ερέρα.

Είναι φανερό ότι τα... κουκιά δεν βγαίνουν, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού ήδη έχει υπογραμμιστεί η ανάγκη του κλαμπ να πουλήσει στο φετινό παζάρι, για να φέρει σε μία κάποια ισορροπία το μισθολόγιό της μετά την απόκτηση του Μέσι.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα