«Ενοχλημένος με την άφιξη του Μέσι ο Μπαπέ, απαντάει στην Παρί την Δευτέρα»

«Ενοχλημένος με την άφιξη του Μέσι ο Μπαπέ, απαντάει στην Παρί την Δευτέρα»

«Ενοχλημένος με την άφιξη του Μέσι ο Μπαπέ, απαντάει στην Παρί την Δευτέρα»

bet365

Δημοσιεύματα σε Ιταλία και Ισπανία θέλουν τον Μπαπέ ενοχλημένο από την άφιξη του Μέσι και προβλέπουν απάντηση του Γάλλου στην Παρί την προσεχή Δευτέρα (16/8).

O Κιλιάν Μπαπέ υποδέχτηκε τον Μέσι στο Παρίσι με μια σφιχτή αγκαλιά.

Οι Ντι Μαρία, την ίδια ώρα εξέφρασε την άποψη ότι ο Γάλλος σταρ δεν θα πάει πουθενά με την ομάδα που έχει η Παρί σήμερα.

Ωστόσο, η Marca τονίζει ότι ο Μπαπέ είναι ανήσυχος με την άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ.

«Ο Μπαπέ θα μπορούσε να έχει αμφιβολίες για το μέλλον του στο σύλλογο και το όνειρο (σ.σ. για συνύπαρξη των Νεϊμάρ, Μπαπέ και Μέσι) μπορεί να αρχίσει να ξεθωριάζει πριν καν αρχίσει.»

Την ίδια ώρα η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει: «Η άφιξη του Μέσι στην Παρί ενόχλησε τον Γάλλο σούπερ σταρ και πρόκειται να ανακοινώσει το μέλλον του με τον σύλλογο τη Δευτέρα 16 Αυγούστου».

Το ίδιο ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Μπαπέ μπορεί να φοβάται ότι θα βρεθεί στη σκιά των Μέσι-Νεϊμάρ, παρόλο που για πολλούς η συνύπαρξη μ' αυτούς τους δύο παικταράδες θα αποτελούσε όνειρο.

Κελαϊφί: «Κανείς δεν θα το καταλάβαινε το αν φύγει»

Ο Κελαϊφί, πάντως, δεν θέλησε να πει πολλά για το θέμα της ανανέωσης του Μπαπέ, λέγοντας:

«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τις συζητήσεις με τον Μπαπέ και την οικογένειά του αλλά ο Κιλιάν βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδίου μας. Θέλαμε μια ανταγωνιστική ομάδα και την έχουμε. Σήμερα, η Παρί είναι από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο και πιστεύω ότι έχουμε ό,τι θέλει κάποιος για να μείνει εδώ. Κανείς δεν θα καταλάβαινε το αν φύγει».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα