Μέσι: Να ασχοληθούμε λίγο και με τον κονδό

Μέσι: Να ασχοληθούμε λίγο και με τον κονδό

Μέσι: Να ασχοληθούμε λίγο και με τον κονδό
Ο Μάκης Παπασημακόπουλος γράφει για την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι και βάζει σφήνα την συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

το logo της Novibet

Προφανώς δεν χρειάζεται να σκεφτούμε και πολύ δια ποιον κονδό κάνουμε λόγο έτσι; Ένας είναι ο κονδός που απασχολεί τον κόσμο ούλο αυτήν την στιγμή. Είναι ένας εκ των δύο καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, είναι από τη Αργεντινή, του τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

Εντωμεταξύ, αυτό που του κοπανάνε συνέχεια του Λιονέλ, ότι είναι φραγκοφονιάς και ότι κυνηγάει το χρήμα, δεν το αντιλαμβάνομαι. Αφού τα ζητάει και του λένε «πόσα; ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ», τι ακριβώς να πει; Να γυρίσει στους ιδιοκτήται των ομάδων, να τους κλείσει το μάτι και να τους πει «ρε κουτά, πλάκα σας κάμω, για πέντε ευρώ την εβδομάδα και μια κάσα Παμπστ Μπλου Ρίμπον είμαι δικός σας». Μπάη δε γουέη, αυτό που φτάσαμε 2021 και κανείς δεν έχει φέρει την Παμπστ Μπλου Ρίμπον στην Ελλάδα να το δούμε λίγο. Δεν νομίζω ότι ζητάω πολλά. Αν την φέρει κάποιος, την μισή ποσότητα ετησίως θα την κατεβάζω μονάχος μου, άντε επιτέλους.

Οπότε ναι, τι λέγαμε; Α ναι, ο κονδός. Δικαίως, η πολύκροτη μεταγραφή του στην Παρι Σεντ του Ζερμέν και το δακρύβρεχτο τέλος της επαγγελματικής του σχέσης με την Μπάρτσα του Λόνα, έχει περάσει στα μέρη μας ελαφρώς σε δεύτερη μοίρα γιατί να, καιγόμαστε κάπως ακόμα, οπότε ΝΑ, προφανώς θα καταπιαστούμε κάπως παραπάνω με την φυσική, υλική και ψυχολογική καταστροφή που έχει κάτσει στον σβέρκο της χώρας.

Είδα την ΠΡΕΣ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣ

Ο Μητσοτάκης

Εγώ όμως λέω να τα αφήσουμε πίσω μας όλα αυτά, γιατί έκαμα το λάθος και είδα την πρες κόνφερανς του ΠΡΑΗΜ ΜΙΝΙΣΤΕΡ μας, του Κυριακγχαμών του Β’ και κάπου ένιωσα κάπως βλαξ, αν και εδώ που τα λέμε αυτό δεν θέλει και πολύ, το παθαίνω και με κάτι λαμπαντέρια του ΙΚΕΑ που θέλουν συναρμολόγηση.

Την είδα όμως την ΠΡΕΣ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣ και όταν τελείωσε γύρισα στον εαυτό μου (το κάνω συχνά, ας το ξεπεράσουμε) και μου είπα «ρε συ, κατάλαβες τίποτα;».

Για να μου δώσω απάντηση «νταξ, κοίτα, εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως γενικά δεν φταίει καθόλου η κυβέρνηση, ότι αυτοί που βάλαμε που δεν κάνανε, τους είχαν βάλει οι άλλοι που δεν κάνανε, οπότε εμείς γιατί να μην βάλουμε αυτούς που δεν κάνανε και ότι επίσης ακούστε, δεν είναι όλα τα δάση τα ίδιο σημαντικά μην είστε μπουμπούνες, ότι υπάρχουν κάτι δάση που ούτε να τα φτύσουμε δηλαδής, άμα λάχει δεν τα θέλουμε ούτε για προσάναμμα, οπότε γενικά μην μας τα πρήζετε και πολύ και ότι επίσης ο δρυμός της Δίρφης στην Εύβοια δεν κάηκε, οπότε ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με την Εύβοια και την Εύβοια και ότι έχουμε τριζάτο σχέδιο για τις φωτιές γενικά, αλλά και για άλλες καταστροφές, αλλά δεν μας έκατσε τώρα επειδής το παραγγείλαμε από Αγγλία και με τα Μπρέξιτ και αυτά έχει αργήσει, αλλά ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΜΕ, θα πέφτει σπίθα στο δάσος και θα βγαίνουν από πέντε μεριές δέκα Καναντέρια και θα το κατουράνε στο πίτσι φιτίλι».

Και κοντοστάθηκα λίγο, με κοίταξα, μου είπα «έλα ρε, αυτά κατάλαβες» και μου απάντησα «ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ» και μετά σηκώθηκα και έφαγα μια ομελέτα.

Επιστρέφουμε στο θέμα μας

Ο Μέσι

Οπότε για τούτο σας λέω, να ασχοληθούμε λίγο πιο αναλυτικά με τον Λιονέλ, γιατί αν ασχοληθείς πολύ ακόμα με τις φωτιές, παίζει να σου πει η κυβέρνηση ότι φταις κιόλας που δεν έχεις αγοράσει από μονάχος σου ένα Καναντέρι να κάμεις δουλίτσα και ότι γιατί δηλαδή δεν έχεις αγοράσει ένα καινούργιο Καναντέρι, ΣΟΥ ΚΑΚΟΠΕΦΤΕΙ; Που ασφαλώς δεν μου κακοπέφτει, μια χαρά είναι, απλά να, δεν έχω που να το αράξω εδώ στον Αη Λεφτέρη, γιατί δεν έχουμε αποθήκες για πυροσβεστικά ΑΕΡΟΠΛΕΗΝΣ.

Οπότε που λέτε ναι, ο Λιονέλ στην Παρί και ήδη γράφονται αράδες για το ποιο σύστημα θα παίζει η Παρί και πόσες επιλογές ανάπτυξης θα έχει και πόσο βάρος αμυντικής λειτουργίας θα πέφτει στους υπόλοιπους μιας και Νεημάρης, Εμπαπές και Λιονέλ δεν το ψήνουν και πολύ και που θα χωρέσει ο Βαηνάλντουμ και ο Ντι Μαρίας και ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ.

Ο Εμπαπές λέει δεν πολύ-ψήνεται ακόμα και με Λιονέλ να μείνει, πράγμα που κάπως χαλάει την μανέστρα αν ισχύει, διότι άλλα όνειρα κάμαμε για την Παρί μας κύριε Κυλιάν μας.

Βέβαια εδώ θα μου πείτε άλλα όνειρα κάμαμε και για τα καναντέρια μας, αλλά νταξ ο Αη Λεφτέρης χώρους δεν έχει τι να γίνει.

Άκου δεν κάηκε ο δρυμός της Δίρφης. Φοβερό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Μάκης Παπασημακόπουλος
Μάκης Παπασημακόπουλος