Μέσι: Η πρώτη ανάρτηση του Αργεντινού ως παίκτης της Παρί Σεν-Ζερμέν (pic)

Μέσι: Η πρώτη ανάρτηση του Αργεντινού ως παίκτης της Παρί Σεν-Ζερμέν (pic)

Βασίλης Τεμπέλης
Μέσι: Η πρώτη ανάρτηση του Αργεντινού ως παίκτης της Παρί Σεν-Ζερμέν (pic)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε την πρώτη του ανάρτηση ως παίκτης της Παρί Σεν-Ζερμέν, υποσχόμενος να ξεκινήσει το νέο αυτό κεφάλαιο με μεγάλη όρεξη και κίνητρο.

Η προτελευταία ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι στα social media έγινε την Κυριακή (8/8) και είχε άρωμα... Μπαρτσελόνα. Ήταν ο αποχαιρετισμός στους Μπλαουγκράνα, με φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου και μήνυμα προς τους οπαδούς της ομάδας.

Μετά από τρεις μέρες, ο Αργεντινός (η ομάδα που διαχειρίζεται το λογαριασμό του για την ακρίβεια) δημοσίευσε ξανά. Είναι η πρώτη ανάρτηση του 34χρονου Αργεντινού ως παίκτης της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο Pulga ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/8), παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και στην πρώτη του ανάρτηση με Παριζιάνικο άρωμα υποσχέθηκε να ξεκινήσει το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή και την καριέρα του με όρεξη και κίνητρο.

«Ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και το κάνω με όλο το κίνητρο που υπάρχει και με την όρεξη να συνεχίζω να μαθαίνω κάθε μέρα. Θα δουλέψουμε μαζί για να πετύχουμε τους στόχους της Παρί Σεν-Ζερμέν», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την ανάρτηση με φωτογραφίες από την παρουσίασή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα