Σέρχιο Ράμος: «Ο Νεϊμάρ με έπεισε να υπογράψω στην Παρί»

Σέρχιο Ράμος: «Ο Νεϊμάρ με έπεισε να υπογράψω στην Παρί»

Κώστας Τόπας
Σέρχιο Ράμος: «Ο Νεϊμάρ με έπεισε να υπογράψω στην Παρί»

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος αποκάλυψε ότι ο Νεϊμάρ, ήταν αυτός ο οποίος τον έπεισε να βάλει την υπογραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο 35χρονος Ισπανός αμυντικός έπειτα από 16 χρόνια πορείας στην Ρεάλ Μαδρίτης, θα δοκιμάσει την τύχη του στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ράμος για τα επόμενα δύο χρόνια και ο Ράμος από την πλευρά του θα αγωνίζεται με το «4» στην πλάτη του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Equipe» ο πρώην στόπερ των «μερένγκες», αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πει το «ναι» στην Παρί, τονίζοντας πως καταλυτικό ρόλο έπαιξε η συνομιλία που είχε με τον Νεϊμάρ.

«Μιλάω με τον Νεϊμάρ για έξι ή επτά χρόνια. Αν και έπαιζε για την Μπαρτσελόνα και έπαιζα για τη Ρέαλ, είχαμε πάντα μια εξαιρετική φιλία. Αυτό συμβαίνει και με τον Ντι Μαρία ή τον Νάβας, με τον οποίο παρέμεινα φίλος αφού έφυγε από τη Ρεάλ. Ο Νεϊμάρ με έπεισε πριν υπογράψω στην Παρί. Πριν υπογράψεις σε ένα νέο σύλλογο, είναι πάντα λογικό να μιλάς σε πολλούς παίκτες ή τον Λεονάρντο ή τον Αλ Κελαϊφί. Όλοι με έπεισαν με τον δικό τους τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα