AS: «Προτιμάει την Παρί από την Premier League ο Ράμος»

Κώστας Τόπας
AS: «Προτιμάει την Παρί από την Premier League ο Ράμος»

bet365

Ο Σέρχιο Ράμος φαίνεται πιο «ζεστός» στο να φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, παρά κάποιας ομάδας που αγωνίζεται στην Premier League.

Μετά από 16 χρόνια λαμπρής παρουσίας ο αρχηγός αποχαιρέτησε τη «Βασίλισσα» και πλέον ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Σύμφωνα με την ισπανική «AS», το προβάδισμα για την απόκτηση του το έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο έμπειρος στόπερ προτιμάει τους Παριζιάνους, από το να μετακομίσει στο Νησί και να αγωνιστεί στην Premier League.

Ναι μεν οι Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του, αλλά η αλήθεια είναι ότι τόσο οι «Πολίτες» όσο και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή, ως προτεραιότητα τον Σέρχιο Ράμος για την ενίσχυση τους στα μετόπισθεν.

Γι' αυτό και σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, οι Παριζιάνοι έχουν τον πρώτο λόγο για τον κάνουν δικό τους. Ειδικά από τη στιγμή που και ο παίκτης είναι «ζεστός» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο πλευρό των Νεϊμάρ και Μπαπέ.

Η προσφορά της Παρί είναι οικονομικά ανώτερη, τη στιγμή μάλιστα που ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί του προσφέρει διετές συμβόλαιο. Οπως επίσης και το γεγονός ότι το Παρίσι φαντάζει ιδανικότερος προορισμός για εκείνον και την οικογένειά του.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα