Ανδρεόπουλος: «Δεν έχουμε να δώσουμε απάντηση σε κανέναν» (vid)

Newsroom
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακο

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τη νίκη της ομάδας επί του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό του League Cup, τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει να δώσει καμία απάντηση και σε κανέναν.

Ο Παναθηναϊκός μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έβγαλε αντίδραση, καθώς επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού στο Ρέντη στον πρώτο μεταξύ τους τελικό για το League Cup. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ντέρμπι ξεκαθάρισε πως η ομάδα του εν έχει να δώσει καμία απάντηση και σε κανέναν.

«Καμία απάντηση σε κανεναν. Δεν έχουμε να δώσουμε καμία απάντηση σε κανεναν. Και στον ημιτελικό στο Challenge Cup και στον ημιτελικό του κυπέλλου και στον ημιτελικό του πρωταθλήματος που χάσαμε, ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ σκληρά, οι αντίπαλοι έπαιξαν καλύτερα και τον κέρδισαν. Απαντήσεις δεν δίνουμε σε κανεναν.

Πάντα παίζει ρόλο η ψυχολογία. Το θέλουμε, το παλεύουμε και ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια. Σήμερα μας βγήκε.

Πάντα παλεύαμε και το θέλαμε. Το νιώθαμε πως δεν είμαστε τόσο καλά, χρειαζόμασταν μία νίκη, δεν την κάναμε. Είναι μεγάλα παιχνίδια. Με το αποτέλεσμα δεν έχεθι υπογράψει κανείς συμβόλαιο.

Το τι παιχνίδι θα περιμένουμε δεν το ξέρω. Καθε ματς έχει διαφορετική δυναμική. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να πάρουμε τη νίκη. Ο καλύτερος θα κερδίσει όπως λέμε συνέχεια», ανέφερε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

 

LEAGUE CUP Τελευταία Νέα