Novileague: Σούπερ προσφορά* διημέρου

Gazzetta team
Novileague: Σούπερ προσφορά* διημέρου

bet365

Η 5η περίοδος στην ανανεωμένη Novileague ξεκίνησε!

Το Σαββατοκύριακο, εκτός από σπουδαίες αναμετρήσεις στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κρύβει και μία νέα σούπερ προσφορά* στον μεγάλο διαγωνισμό της Novibet, με 50€ για τους νικητές!

Στην La Liga είναι στραμμένα όλα τα φώτα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς οι τέσσερις πρώτοι συγκρούονται μεταξύ τους! Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης (08/05, 17:15) και Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (09/05, 22:00) τα ζευγάρια, με τον πρωτοπόρο ενδεχομένως να είναι διαφορετικός στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες!

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Η Μπαρτσελόνα μετά την σοκαριστική ήττα από την Γρανάδα (2-1 με ανατροπή), αντέδρασε, φεύγοντας με διπλό από την Βαλένθια (3-2). Με αυτό τον τρόπο διατηρήθηκε σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και με νίκη απόψε θα βρεθεί μετά από πάρα πολύ καιρό στην κορυφή.

Το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν μπαίνει στην αναμέτρηση με θετικό μομέντουμ, προερχόμενο από τέσσερις νίκες στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων (4-0-1). Στο διάστημα αυτό, κατέκτησε και το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ ανά διαστήματα απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Διόλου τυχαίο ότι στην εν λόγω χρονική περίοδο σκοράρει κατά μέσο όρο 3 γκολ ανά 90λεπτο.

Η Ατλέτικο στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν κάνει… νερά. Ακόμα και στις αναμετρήσεις που κέρδισε, το έπραξε με μπόλικο άγχος. Ενδεικτικό του τελευταίου, η αναμέτρηση με την Έλτσε (1-0), όπου γλίτωσε το «κάζο» οριακά (αστόχησε σε πέναλτι η αντίπαλος). Μάλιστα, μακριά από την Μαδρίτη από τον Φεβρουάριο και μετά, πανηγύρισε μόλις ένα τρίποντο (1-2-3), σκοράροντας μετά βίας τρία γκολ.

Ένας ακόμα αρνητικός οιωνός που καλείται να διαχειριστεί το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε, είναι η αρνητική παράδοση με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Η τελευταία φορά που έφυγε με νίκη από τον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» εντοπίζεται 15 χρόνια πίσω, έκτοτε μετράει 13 ήττες και 7 ισοπαλίες (σε όλες τις διοργανώσεις).

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ μεταξύ τους στο «Καμπ Νου» (από το 2000): 1-1 (4), 2-1 (2), 2-2 (2), 3-1 (2), 3-0 (2), 1-0 (2)

  • Πρώτοι σκόρερ στα μεταξύ τους παιχνίδια: Μέσι (32), Σουάρες (7), Γκριζμάν (4), Σαούλ Νίγκεθ (3)

  • Πρώτοι σκόρερ των δύο ομάδων (συνολικά): Μέσι (36), Γκριζμάν (19), Ντεμπελέ (10) – Σουάρες (19), Γιορέντε (13), Φέλιξ (10)

  • Πιο συχνά σκορ στη φετινή La Liga: 1-1 (55), 2-1 (34), 1-0 (33), 0-1 (30), 2-0 (28)

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
 

LA LIGA Τελευταία Νέα