Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0: Γκέλα που στοιχίζει πρωτάθλημα! (vid)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0: Γκέλα που στοιχίζει πρωτάθλημα! (vid)

bet365

Κακή και κουρασμένη η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη μαχητική Μπέτις και χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου της La Liga.

Κάθε βαθμός στη μάχη του τίτλου είναι καθοριστικός. Και οι δύο που απώλεσε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μπέτις (0-0), μπορεί να στοιχίσουν το ισπανικό πρωτάθλημα για την Βασίλισσα, η οποία ήταν κακή και, κυρίως, έδειξε κουρασμένη, ενώ ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός του Champions League με την Τσέλσι (Τρίτη 27/4, 22:00).

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε να επιστρέψει σε άμυνα με τέσσερις, με τον Ντάνι Καρβαχάλ να ξεκινάει βασικός για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, τον Νάτσο σε ρόλο αριστερού μπακ, τους Λούκα Μόντριτς – Ίσκο να βρίσκονται στα χαφ και τον Ροντρίγκο να παίρνει την θέση του Βινίσιους Ζούνιορ στην επιθετική τριάδα.

Η Μπέτις, χωρίς τον τιμωρημένο Ναμπίλ Φεκίρ και τον τραυματία Κρίστιαν Τέγιο, κυριάρχησε στη κατοχή της μπάλας στο πρώτο 20λεπτο, χωρίς πάντως να απειλήσει την εστία του Τιμπό Κουρτουά στο πρώτο ημίχρονο.

Αργά αλλά σταδιακά, η Ρεάλ πήρε τον έλεγχο της μπάλας και του ρυθμού, χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Καρίμ Μπενζεμά που έβγαλε ο Κλαούντιο Μπράβο, ο οποίος δεν χρειάστηκε να επέμβει άλλο στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Μαδριλένοι είχαν τον πρώτο λόγο, άγγιξαν το γκολ σε σέντρα – σουτ του Ροντρίγκο που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά πέραν αυτής δεν είχαν άλλη αξιόλογη ευκαιρία, απέναντι στην πολύ καλά στημένη Μπέτις του... πρώην Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Οι Ανδαλουσιανοί, οι οποίοι παλεύουν για την έξοδο στο Europa League, συμπλήρωσαν αισίως τέσσερα διαδοχικά ματς ως φιλοξενούμενοι χωρίς ήττα στη Μαδρίτη (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες), όπου μάλιστα δεν έχουν δεχθεί ούτε γκολ!

Η Ρεάλ έχει πλέον 71 βαθμούς, ούσα στο -2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης και στο +3 από τη Μπαρτσελόνα και +4 από τη Σεβίλλη, αλλά έχοντας ματς περισσότερο από Ροχιμπλάνκος και Σεβιγίστας και δύο από τους Μπλαουγκράνα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Καρβαχάλ (68' Οδριοθόλα), Βαράν, Μιλιτάο, Νάτσο – Μόντριτς (77' Μπλάνκο), Καζεμίρο, Ίσκο (68' Μαρσέλο) – Ροντρίγκο (59' Βινίσιους Ζούνιορ), Μπενζεμά, Ασένσιο (77' Αζάρ).

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Μπράβο – Έμερσον, Μαντί, Βίκτορ Ρουίθ, Μιράντα – Ροντρίγκες, Γκουαρδάδο (87' Γουίλιαμ Καρβάλιο) – Λάινες (80' Χουάνμι), Κανάλες, Χοακίν (59' Ρουιμπάλ) – Μπόρχα Ιγλέσιας (80' Λόρεν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα