Λαπόρτα: «Είναι απλώς θέμα χρημάτων, είμαι υπέρ του Super Club World Cup»

Gazzetta team
Λαπόρτα: «Είναι απλώς θέμα χρημάτων, είμαι υπέρ του Super Club World Cup»

bet365

Η European Super league είναι απλών μία ιδέα, με τους 12 προέδρους των μεγάλων ομάδων να έχουν στο μυαλό τους και την επιλογή του Super Club World Cup, όπως αποκάλυψε ο Τζουάν Λαπόρτα.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την European Super League. Παραδέχτηκε ότι ο λόγος για τη δημιουργία της είναι κυρίως οικονομικός, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι υπάρχει κι η εναλλακτική λύση του Super Club World Cup, το οποίο θα εναλλάσσεται με το Μουντιάλ Συλλόγων.

Συγκεκριμένα, ο Λαπόρτα, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της Μπάρτσα, είπε στο «Partizado de Cope»: «Είναι απλώς θέμα χρημάτων. Ήταν απαραίτητο να σκεφτούμε τι είναι το ποδόσφαιρο, τι σημαίνει, ποια είναι η ουσία αυτού του τόσο όμορφου αθλήματος. Έπρεπε να σκεφτούμε πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Η Super League είναι μια επιλογή, αλλά υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως, για παράδειγμα, ένα Super Club World Cup, εναλλασσόμενο με το Μουντιάλ συλλόγων. Και είμαι περισσότερο υπέρ αυτού, παρά της Super League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LA LIGA NEWS FEED