Αλαβές: Απολύθηκε ο Αμπελάρδο (pic)

Αλαβές: Απολύθηκε ο Αμπελάρδο (pic)

Gazzetta team
Αλαβές: Απολύθηκε ο Αμπελάρδο (pic)

bet365

Παρελθόν αποτελεί ο Αμπελάρδο από τον πάγκο της Αλαβές για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια, πληρώνοντας το μάρμαρο για την κακή πορεία και τις έριδες στο εσωτερικό της ομάδας. Φαβορί να τον διαδεχθεί ο Χάβι Καγιέχα.

Πολύ πιο σύντομο αποδείχθηκε το δεύτερο πέρασμα του Αμπελάρδο από τον πάγκο της Ντεπορτίβο Αλαβές. Ο 50χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν, με τη διοίκηση να ανακοινώνει την απόλυσή του λιγότερο από τρεις μήνες αφού τον προσέλαβε ως διάδοχο του Πάμπλο Ματσίν.

Με μόλις μία νίκη στα 11 ματς πρωταθλήματος που ηγήθηκε των Βάσκων, ο αρχιτέκτονας της επιτυχημένης διετίας 2017-2019 πλήρωσε το «μάρμαρο» της κακής αγωνιστικής πορείας, έχοντας φέρει την ομάδα ουραγό και στο -3 από τη σωτηρία με 9 αγωνιστικές να απομένουν. Μάλιστα, τα ισπανικά ρεπορτάζ τού χρεώνουν ότι έχασε πλήρως τον έλεγχο των αποδυτηρίων, με εσωτερικές διαμάχες και εντάσεις με ποδοσφαιριστές.

Φαβορί για την αντικατάστασή του και τον 3ο διαδοχικό coach της Αλαβές στη σεζόν είναι ο Χάβι Καγιέχα, προπονητής της Βιγιαρεάλ την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα