Βαλένθια – Ντιακαμπί: Η ομαδική φωτογραφία κατά του ρατσισμού στην προπόνηση (pic)

Gazzetta team
Βαλένθια – Ντιακαμπί: Η ομαδική φωτογραφία κατά του ρατσισμού στην προπόνηση (pic)

bet365

Με μπροστάρη τον Μουκτάρ Ντιακαμπί, οι παίκτες της Βαλένθια παρατάχθηκαν ενωμένοι κατά του ρατσισμού στην προπόνηση, στέλνοντας δυναμικό μήνυμα στήριξης υπέρ του Γάλλου χαφ.

Την ώρα που ο ντόρος για τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν στον αγώνα με την Κάντιθ καλά κρατεί, η Βαλένθια συνεχίζει να «φωνάζει» τη στήριξή της με κάθε τρόπο προς τον Μουκτάρ Ντιακαμπί, ο οποίος και αποτέλεσε το πιο πρόσφατο θύμα ρατσισμού στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αυτή τη φορά, οι Νυχτερίδες έστειλαν μήνυμα μέσω μιας ομαδικής φωτογραφίας, προεξάρχοντος του Γάλλου χαφ στην πρωινή προπόνηση.

«Χθες, σήμερα, αύριο και πάντα: Τέλος στον ρατσισμό. Στηρίζουμε πλήρως τον Ντιακαμπί. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να διαλευκάνουμε τι συνέβη, να υπερασπιστούμε τον παίκτη μας και να εξαλείψουμε τον ρατσισμό», ήταν τα λόγια που συνόδευσαν τη φωτογραφία στο twitter, με την υπόθεση προς το παρόν να παραμένει ανοιχτή και να παρουσιάζει αντιφάσεις, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης ανέτρεψε την αρχική ανακοίνωση της Βαλένθια με όσα ανέφερε στο φύλλο αγώνα, αναφορικά με το αν υποχρεώθηκαν ή όχι να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο οι Νυχτερίδες για να συνεχιστεί ο αγώνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα