Έλτσε - Μπέτις 1-1: Βαθμό-βαθμό για παραμονή (vid)

Gazzetta team
Έλτσε - Μπέτις 1-1: Βαθμό-βαθμό για παραμονή (vid)

bet365

Η Έλτσε αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εντός έδρας με την Μπέτις και συνεχίζει την προσπάθεια παραμονής στην Primera. Τριάρα (1-3) στη Βιτόρια η Θέλτα επί της ουραγού, Αλαβές. Στον αέρα το μέλλον του Αμπελάρδο στον πάγκο των Βάσκων.

Η Έλτσε υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/4) την Μπέτις για την 29η αγωνιστική της La Liga με την ομάδα από τη Σεβίλλη να ανοίγει το σκορ στο «Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο». Στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ανατράπηκε από τον Γκονθάλο Βερντού.

Ο ίδιος παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για τους «βερδιμπλάνκος» στο 15'. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 36'. Ο Τέτε Μορέντε με εξαιρετική ενέργεια μπήκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Πέρε Μίγια βρήκε το κενό στην άμυνα της Μπέτις και νίκησε τον Κλαούντιο Μπράβο για το 1-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς μπορεί η Έλτσε να ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία που υπερασπίστηκε ο Χιλιανός. H Έλτσε με τη δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή, ευρισκόμενη εκτός ζώνης υποβιβασμού στο +2 από την Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα. Η Μπέτις άφησε δύο βαθμούς στην προσπάθεια εξόδου στο Europa League, παραμένει όμως στην 5η θέση.

Νωρίτερα η Θέλτα πέρασε επιβλητικά από τη Βιτόρια. Ο Νολίτο άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό, ο Ιάγο Άσπας στο 14' διεύρυνε το προβάδισμα των Γαλιθιάνων και ο Σάντι Μίνα στο 20' έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι Βάσκοι ήταν να μειώσουν στο 86' με τον Λεζόν για το τελικό 1-3. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο προπονητής της ουραγού της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, Αμπελάρδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα