Αζάρ – Ρεάλ Μαδρίτης: Έναν χρόνο τραυματίας, σε μιάμιση σεζόν! (pic)

Gazzetta team
Αζάρ – Ρεάλ Μαδρίτης: Έναν χρόνο τραυματίας, σε μιάμιση σεζόν! (pic)

bet365

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν έχουν τελειωμό για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος συμπληρώνει 365 ημέρες που έχει απουσιάσει από τη δράση, από όταν μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάθε του επιστροφή και μια νέα κακοτοπιά. Κάθε τραυματισμός κι ένα νέο αρνητικό χρονικό ορόσημο που σπάει ο Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος σταρ, ο οποίος επανήλθε σε ματς της Βασίλισσας μόλις το περασμένο Σάββατο (13/3) ως αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο κόντρα στην Έλτσε, τέθηκε εκ νέου «νοκ-άουτ» στην προπόνηση, εμφανίζοντας ένα σύνθετο πρόβλημα τραυματισμού, που μπορεί να τον κρατήσει εκτός ως και 6 εβδομάδες.

Ο όρος «γυάλινος» είναι, μάλλον, λίγος για να αποδώσει την ευαισθησία που έχει παρουσιάσει στη μιάμιση σεζόν που αποτελεί παίκτη των Μερένγκες. Κι αυτό διότι από αυτή τη μιάμιση σεζόν, πλέον συμπληρώνει έναν ολόκληρο χρόνο στα «πιτς», με 362 ημέρες το ενεργό διάστημα, για την ακρίβεια, που απουσιάζει από τη δράση.

Κι όλα αυτά, ενώ σε ολόκληρη την επταετία στην Τσέλσι, το αντίστοιχο διάστημα που έμεινε εκτός ήταν 298 ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα