Γκουαρδιόλα: «Αθώος ο Μπαρτομέου, μέχρι η δικαιοσύνη να αποδείξει κάτι άλλο»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Αθώος ο Μπαρτομέου, μέχρι η δικαιοσύνη να αποδείξει κάτι άλλο»

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναγνωρίζει το τεκμήριο αθωότητας του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ενώ για τον διάδοχό του στον προεδρικό θώκο επισήμανε ότι «η Μπάρτσα χρειάζεται έναν πρόεδρο ηγέτη».

Έφυγε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2012, αλλά ο δεσμός του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής θα είναι αιώνιος.

Και, εξαιτίας αυτού, τα ΜΜΕ ζητούν συνεχώς την γνώμη του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι για τα τεκταινόμενα στους Μπλαουγκράνα. «Είναι αθώοι μέχρι η δικαιοσύνη να αποδείξει κάτι άλλο» είπε για τους συλληφθέντες Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Τζάουμε Μασφερέρ.

«Τους συγχαίρω που εμφανίζονται σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τον κόσμο και ειδικά για τον σύλλογο. Ελπίζω την Κυριακή να ψηφίσει πολύς κόσμος και αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ξέρω ότι σε μια εβδομάδα θα έχουμε νέο πρόεδρο» επισήμανε ο Γκουαρδιόλα για τους υποψήφιους στις προεδρικές εκλογές της Κυριακής (7/3), Τζουάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ και Τόνι Φρέισα.

«Χρειάζεται ένας πρόεδρος ηγέτης, να ανυψώσει το ηθικό του κόσμου και κάποιος που θα έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει την δύσκολη κατάσταση τα επόμενα χρόνια» πρόσθεσε ο Καταλανός, ο οποίος θα μάθει για τον νέο πρόεδρο της Μπάρτσα, λίγη ώρα μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι και Γιουνάιτεντ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα