Ζιντάν: «Υπομονή και ηρεμία πριν το ντέρμπι»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Υπομονή και ηρεμία πριν το ντέρμπι»

bet365

Το 1-1 με την Σοσιεδάδ στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» δεν θα πρέπει να ταράξει την Ρεάλ Μαδρίτης πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την Ατλέτικο, όπως ανέφερε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ζιντάν παραδέχθηκε ότι δεν του άρεσε το πρέσινγκ της ομάδας του στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Δευτέρας, άλλαξε πράγματα και διάταξη, η Σοσιεδάδ κατάφερε να «χτυπήσει» και να σκοράρει, με αποτέλεσμα στο φινάλε η Ρεάλ να χάσει βαθμούς εντός έδρας με το τελικό 1-1.

Πάντως, με το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο να έρχεται το απόγευμα της Κυριακής, ο «Ζιζού» είπε:

«Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, είχαμε ένα καλό ματς, είχαμε τρεις – τέσσερις ευκαιρίες και πρέπει να πάμε στο ντέρμπι με ηρεμία, με υτπομονή και να είμαστε όσο πιο ξεκούραστοι γίνεται. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε το δρόμο μας. Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο προετοιμασίας μας ενόψει του ντέρμπι. Πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε ένα εξίσου καλό παιχνίδι».

Η Ρεάλ μετά και την απώλεια της Δευτέρας βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, στην ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα που τυπικά καταλαμβάνει την 2η θέση του πίνακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα