Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-0: Νικάει, ελπίζει (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-0: Νικάει, ελπίζει (vid)

bet365

Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που με το εύκολο 2-0 επί της κακής Βαλένθια, παραμένει στο -5 από την κορυφή, έχοντας όμως και δύο ματς περισσότερα.

Την προηγούμενη μέρα η Ατλέτικο είχε κάνει τη δουλειά της. Οσο συμβαίνει αυτό, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει το παραμικρό περιθώριο λάθους. Και για τρίτη διαδοχική αγωνιστική δεν το έκανε. Υποδεχόμενη τη Βαλένθια έβγαλε ενέργεια, είχε διάθεση, συνεργασίες και με τους Μεντί, Κρόος, Μόντριτς, Μπενζεμά σε εξαιρετική κατάσταση, έφτασε στο πολύ εύκολο 2-0 και στο -5 από τους Ροχιμπλάνκος. Μόνο που εκείνοι βέβαια έχουν και δύο ματς λιγότερα.

Ο Μπενζεμά που βρίσκεται γενικότερα σε εξαιρετική κατάσταση, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Το έκανε με υπέροχο curler εκτός περιοχής για το 12ο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα και το έκτο στα πέντε τελευταία κόντρα στη Βαλένθια. Τον μιμήθηκε ο Κρόος (42') επίσης εκτός περιοχής, αλλά με ευθύβολο σουτ. Ο Μεντί σκόραρε (61') μα σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR. Οι Νυχτερίδες σε μία πάρα πολύ κακή σεζόν δεν έβγαλαν καμία απολύτως αντίδραση, παραμένοντας χωρίς νίκη στην έδρα της Ρεάλ από το 2008 και μόλις στο +3 από τον υποβιβασμό.


Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Καρβαχάλ (27' Λούκας Βάθκεθ), Κρόος, Καζεμίρο, Μόντριτς (79' Ισκο), Βινίσιους, Ασένσιο (19' Αρίμπας), Μπενζεμά (79' Μαριάνο)

Βαλένθια (Χάβι Γκράθια): Ντομενέκ, Φέρο, Γκάμπριελ, Γκαγιά, Κορέιρα, Ράτσιτς, Βας (64' Λι), Σολέρ (64' Ολίβα), Γκουέντες (46' Γιουνούς), Βαγιέχο (46' Γκαμεϊρό), Μάξι Γκόμες (83' Κουτρόνε).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα