Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-1: «Γενέθλια» ανατροπή Σουάρες και πάλι στο +7! (vids)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-1: «Γενέθλια» ανατροπή Σουάρες και πάλι στο +7! (vids)

bet365

Ανήμερα των 34ων γενεθλίων του, ο Λουίς Σουάρες πέτυχε ένα ακόμα καθοριστικό γκολ και έδειξε στην Ατλέτικο Μαδρίτης τον δρόμο προς την ανατροπή και τη νίκη επί της Βαλένθια (3-1), η οποία την διατηρεί στο +7 από την δεύτερη Ρεάλ και με ματς λιγότερο.

Πολύ σκληρή για να χάσει... βαθμό! Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αποφασισμένη να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα στην Ισπανία, παραμένει στο +7 σε σχέση με την δεύτερη Ρεάλ και έχει στην φαρέτρα της το πιο δυνατό όπλο: Τον 34χρονο πλέον Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ανήμερα των γενεθλίων του, πέτυχε το καθοριστικό γκολ για την ανατροπή κόντρα στην μαχητική Βαλένθια (3-1), η οποία είχε προηγηθεί με απίθανο, μακρινό σουτ του Ούρος Ράτσιτς (11').

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, δείχνοντας χαρακτήρα για άλλη μια φορά, απάντησε... τρις στις Νυχτερίδες με Ζοάο Φέλιξ (23'), Σουάρες (54') και Άνχελ Κορέα (72') και έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες και τις... 13 στα τελευταία 14 ματς!

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ – Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο – Βρσάλικο (46' Ρέναν Λόντι), Γιορέντε (75' Κοντογκμπιά), Κόκε, Λεμάρ (85' Λούκας Τορέιρα), Καρασκό – Λουίς Σουάρες, Ζοάο Φέλιξ (62' Κορέα).

Βαλένθια (Χάβι Γκράθια): Τζάουμε – Κορέια, Γκαμπριέλ Παουλίστα, Ντιακαμπί (47' Ούγκο Γκιγαμόν), Γκαγιά – Μουσά (79' Τζέισον), Σολέρ, Ράτσιτς (80' Κόμπα), Τσερίσεφ (58' Γκονσάλο Γκέδες) - Μάξι Γκόμες, Βαγέχο (79' Γκαμεϊρό).

Σε άλλα ματς για την 20ή αγωνιστική της La Liga, η Οσασούνα πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γρανάδα με 3-1 (27', 39' Μπούντιμιρ, 86' Μονκαγιόλα – 50' Λουίς Σουάρες) και «ξεκόλλησε» από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ Θέλτα και Έιμπαρ έμειναν στο 1-1 (9' Μπράις Μέντεθ – 53' Μπράιαν Χιλ), το οποίο δεν εξυπηρετεί επί της ουσίας καμία από τις δύο ομάδες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα