Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ραούλ, θετικός στον κορονοϊό

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ραούλ, θετικός στον κορονοϊό

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ραούλ, θετικός στον κορονοϊό

bet365

Ο θρυλικός σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης και προπονητής της δεύτερης ομάδας, Ραούλ Γκονθάλεθ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ως ποδοσφαιριστής, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των εποχών και, μέχρι την εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ως προπονητής, ο Ραούλ Γκονθάλεθ κάνει τα πρώτα του βήματα στην δεύτερη ομάδα της Βασίλισσας, αφού πέρυσι, ως υπηρεσιακός, οδήγησε την ομάδα Νέων στην παρθενική κατάκτηση του Youth League (το Champions League των Νέων), καλύπτοντας το κενό του Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος προπονούσε (τότε) τον Παναθηναϊκό.

Ο θρυλικός σκόρερ της Ρεάλ καθοδηγεί φέτος την δεύτερη ομάδα με προοπτική κάποια στιγμή να αναλάβει την πρώτη, αλλά προς το παρόν θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Καστίγια, αφού τον... επισκέφτηκε ο κορονοϊός.

Ο 43χρονος Ραούλ βρίσκεται σε καραντίνα και για μερικές ημέρες δεν θα έχει επαφή με τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έχουν να δώσουν επίσημο αγώνα από τις 13 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, λόγω των συνεχόμενων κρουσμάτων του ιού Covid-19, τόσο στην Καστίγια, όσο και στις πιο μικρές ηλικιακά ομάδες της Ρεάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα