Μέσι – Μπαρτσελόνα: Το ασύλληπτο χτύπημα φάουλ κόντρα στη Μπιλμπάο (vid)

Gazzetta team
Μέσι – Μπαρτσελόνα: Το ασύλληπτο χτύπημα φάουλ κόντρα στη Μπιλμπάο (vid)

bet365

Σχεδόν τρία χρόνια πριν από την αποψινή αναμέτρηση πρωταθλήματος (6/1, 22:00), ο Λιονέλ Μέσι είχε χαρίσει την πρόκριση στη Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Κόπα Ντελ Ρέι, με μια πανέξυπνη, άπιαστη εκτέλεση φάουλ.

Η σχέση που έχει αναπτύξει ο Λιονέλ Μέσι με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα ισπανικά γήπεδα είναι… ερωτική, αφού μετράει 25 γκολ και 11 ασίστ σε σύνολο 37 αναμετρήσεων. Μπορεί το αποκορύφωμα όλων όσων έχει παρουσιάσει κόντρα στους Βάσκους να είναι το μυθικό σόλο στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι το 2015, αλλά ακόμη πιο πρόσφατα, ο Λίο είχε χριστεί και πάλι ήρωας της Μπαρτσελόνα, χαρίζοντας την πρόκριση στους «8» με απίθανο τρόπο.

Στις 11 Ιανουαρίου του 2018, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μπιλμπάο στη ρεβάνς του «Καμπ Νόου», η οποία έχει ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1). Ωστόσο, στο 78’, ο Αργεντίνος στήνει τη μπάλα για την εκτέλεση του φάουλ και με ένα ασύλληπτο χτύπημα με αντίθετα φάλτσα στην κλειστή γωνία του Ιραϊθόθ, τη στέλνει δοκάρι και μέσα, γράφοντας το τελικό 3-1.

Ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη La Liga, θυμηθείτε το φοβερό τέρμα του Μέσι σχεδόν τρία χρόνια πριν:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα