Τα απίθανα ρεκόρ που θα κυνηγήσει ο Μέσι το 2021 (pic)

Τα απίθανα ρεκόρ που θα κυνηγήσει ο Μέσι το 2021 (pic)

Κώστας Τόπας
Τα απίθανα ρεκόρ που θα κυνηγήσει ο Μέσι το 2021 (pic)

bet365

Ακόμα και στη χειρότερη περίοδο της θητείας του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι βρίσκει τον τρόπο να γράφει κι άλλες σελίδες με προσωπικές του επιτυχίες στο βιβλίο της ιστορίας του ποδοσφαίρου.
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Τότεναμ - Λιντς; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε πρόσφατα τον θρυλικό Πελέ, όταν σκόραρε το 644ο επίσημο γκολ του με την Μπαρτσελόνα, παίρνοντας από το «μαύρο διαμάντι» (643) το ρεκόρ επίτευξης τερμάτων με ένα σύλλογο.

Ο Αργεντινός αστέρας των «μπλαουγκράνα» είναι εδώ και σχεδόν…μιάμισι δεκαετία πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπάρτσα σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός αυτού όμως, σύντομα πρόκειται να γίνει ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα έχει φορέσει τις περισσότερες φορές τη φανέλα της.

Έως τώρα ο Τσάβι είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα, με 767 συνολικές συμμετοχές και ο Μέσι έχοντας 749 βρίσκεται πολύ κοντά στο να γράψει γι' ακόμη μία φορά ιστορία με την Μπαρτσελόνα.

Πέρα όμως από αυτό ο «Λίο» αν αγωνιστεί στο ματς με την Παρί για τους «16» του Champions League, μπορεί να γίνει ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές με την ομάδα της Καταλονίας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό το ρεκόρ το κατέχει και πάλι ο Τσάβι, ο οποίος κατέγραψε 147 συμμετοχές στη συγκεκριμένη διοργάνωση με τον Μέσι να βρίσκεται μόνο τέσσερα ματς πίσω.

Ο 33χρονος άσος διανύει την 17η συνεχόμενη σεζόν ως παίκτης των Καταλανών. Κάτι που στο παρελθόν είχαν πετύχει μόνο άλλοι δύο ποδοσφαιριστές. Οι Τσάρλι Ρέσακ και Τσάβι. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει και αυτό το ρεκόρ ο Μέσι, θα είναι να τα βρει με τον σύλλογο και να συμφωνήσει τουλάχιστον για άλλη μία σεζόν…

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα