Σε κίνδυνο το ντέρμπι της Σεβίλλης λόγω κορονοϊού

Gazzetta team
Σε κίνδυνο το ντέρμπι της Σεβίλλης λόγω κορονοϊού

bet365

Αμφίβολη η διεξαγωγή του ντέρμπι Μπέτις – Σεβίλλης, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (02/01, 17:15, Cosmote Sport 2 HD), λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των γηπεδούχων.

Η ισπανική La Liga προγραμμάτιζε να ξεκινήσει το 2021 με δύο ντέρμπι: Αυτό του Λεβάντε (Βιγιαρεάλ – Λεβάντε) και αυτό της Σεβίλλης (Μπέτις – Σεβίλλη), αλλά το δεύτερο ενδέχεται να μην διεξαχθεί την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα (02/01, 17:15, Cosmote Sport 2 HD).

Ο λόγος; Τα κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν στις τάξεις της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι, τα οποία οδήγησαν στην αναβολή της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής (01/01) και τους ποδοσφαιριστές σε νέο κύκλο τεστ για τον ιό Covid-19.

Αν προκύψει ότι τα κρούσματα είναι πάνω από τρία, η La Liga μπορεί να προχωρήσει στην αναβολή της αναμέτρησης. Η Μπέτις θα μπορούσε να την ζητήσει, εφόσον έχει διαθέσιμους μόνο 13 παίκτες. Ο αριστερός μπακ Άλεξ Μορένο βρέθηκε θετικός την Δευτέρα (28/12) και, από τότε, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, μέχρι να δώσει αρνητικό σε τεστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα