«Ο Ίσκο θέλει να παίξει για τη Σεβίλλη»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Ο Ίσκο θέλει να παίξει για τη Σεβίλλη»

bet365

Ο Ίσκο θέλει να παίξει για τη Σεβίλλη σύμφωνα με την ισπανική As.

Χίμκι - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Η As, η κορυφαία εφημερίδα που ασχολείται με τα θέματα της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζει πως επιθυμία του Ίσκο είναι να παίξει για τη Σεβίλλη.

Ο 28χρονος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του στην ισπανική πρωτεύουσα, μιας και ο Ζιντάν δεν τον υπολογίζει στις βασικές του επιλογές.

Ο Ίσκο, μετρά μέχρι στιγμής 11 ματς με 1 ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του εκπνέει το 2022.

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο παίκτης έχει αποφασίσει να φύγει από τη Ρεάλ το επόμενο καλοκαίρι και ο προορισμός του θέλει να είναι η Σεβίλλη του Ζουλέν Λοπετέγκι.

Με τον εν λόγω κόουτς, ο Ίσκο έχει εμφανίσει τον καλύτερό του εαυτό στην εθνική Ισπανίας και ο ίδιος θεωρεί ότι υπό την καθοδήγησή του θα μπορέσει να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό.

Μάλιστα, ο μέσος από την Μπεναλμαδένα, θα ήθελε να αποχωρήσει και το Γενάρη αλλά ο Ζιζού ενημέρωσε τη διοίκηση ότι θα ήθελε να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι λόγω του ότι δεν έχει λύσεις στον άξονα.

Όσον αφορά στο οικονομικό, σύμφωνα με την As πάντα, ένα ποσό από 15.000.000 έως 20.000.000 ευρώ θα έκανε τη «βασίλισσα» να πει το «ναι» για την παραχώρησή του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα