Μέσι: «Μερικές φορές εύχομαι να μην με ήξερε κανείς» (vid)

Μέσι: «Μερικές φορές εύχομαι να μην με ήξερε κανείς» (vid)

Κώστας Τόπας
Μέσι: «Μερικές φορές εύχομαι να μην με ήξερε κανείς» (vid)

bet365

Την Κυριακή (27/12) αναμένεται να προβληθεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι στην «Sexta», με τον Αργεντινό να έχει προβεί σε μια αποκάλυψη η οποία αναμένεται να σοκάρει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με αγωνία τη μεγάλη συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι στη La Sexta, καθώς φέρεται να έχει κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη όπως αναφέρουν στην Καταλονία.

Σε μια νέα προεπισκόπηση της συνέντευξης του, ο «Λίο» διαβεβαίωσε ότι υπάρχουν στιγμές που θα ήθελε να περνάει απαρατήρητος ώστε να μπορεί να απολαμβάνει στιγμές με την οικογένεια του.

«Είναι αλήθεια ότι είμαι προνομιούχος, λόγω όσων έπρεπε να ζήσω, αλλά υπάρχουν στιγμές, που θα ήθελα να είμαι ανώνυμος και να μπορώ να απολαύσω την μετάβαση μου σε μια αγορά, σ' έναν κινηματογράφο ή ένα εστιατόριο. Είμαι πάντα ευγνώμων όμως, γιατί η αγάπη που έζησα σε όλο τον κόσμο είναι πραγματικά θεαματική, αλλά υπάρχουν στιγμές, ειδικά όταν είμαι με τα παιδιά μου, ότι ναι, θα ήθελα να περάσω απαρατήρητος!», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα