Έιμπαρ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Νέα ραψωδία του Μπενζεμά, μαδριλένικο δίδυμο στη κορυφή (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Έιμπαρ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Νέα ραψωδία του Μπενζεμά, μαδριλένικο δίδυμο στη κορυφή (vids)

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά, με ένα γκολ και δύο ασίστ, οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης σε πέμπτη διαδοχική νίκη (3-1 εκτός έδρας την Έιμπαρ) και την κράτησε στην κορυφή της La Liga, μαζί με την συμπολίτισσα Ατλέτικο.

Με υπογραφή... Monsieur Μπενζεμά για άλλη μια φορά! Ο Καρίμ Μπενζεμά, με ένα γκολ και δύο ασίστ, οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης σε πέμπτη διαδοχική νίκη, τέσσερις εκ των οποίων στο πρωτάθλημα, όπου χάρη στο εκτός έδρας 3-1 επί της Έιμπαρ, έπιασε ξανά στην κορυφή της La Liga την συμπολίτισσα Ατλέτικο, η οποία βεβαίως έχει και δύο ματς λιγότερα.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Βασίλισσα, η οποία κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο. Ο Μπενζεμά, με κοντινό πλασέ ύστερα από λόμπα – πάσα του Ροδρίγο, άνοιξε το σκορ (6').

Λίγο αργότερα ο Γάλλος επιθετικός, σε φανταστική κατάσταση φέτος, έκανε μια απίθανη κίνηση μέσα στην περιοχή, σέρβιρε την μπάλα πίσω στον Λούκα Μόντριτς και ο Κροάτης μέσος, με ωραίο σουτ, νίκησε τον Ντιμίτροβιτς (13').

Η Έιμπαρ, η οποία πίεζε ψηλά και έπαιρνε ρίσκα, δεν τα παράτησε και, με καταπληκτικό σουτ του Κίκε, μείωσε σχετικά γρήγορα το σκορ (28') και έβαλε προβλήματα σε μια Ρεάλ που, με το πέρασμα των λεπτών, δεν είχε την ίδια φρεσκάδα και απόδοση.

Λούκας Βάθκεθ και Ροδρίγο έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να απλοποιήσουν την δουλειά της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία έδειξε κουρασμένη και επέτρεψε στους Βάσκους να πιστέψουν μέχρι τέλους στην ισοφάριση.

Για την ακρίβεια, μέχρι το δεύτερο (και τελευταίο) λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και πάλι ο Μπενζεμά σέρβιρε την μπάλα στον Λούκας Βάθκεθ, προκειμένου ο τελευταίος να βάλει την σφραγίδα νίκης για την Ρεάλ.

Έιμπαρ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Ντιμίτροβιτς – Πόθο, Αρμπίγια, Μπίγας, Ροντρίγκες – Ινούι (72' Πέδρο Λεόν), Ντιόπ (82' Σέρχιο Άλβαρεθ), Εξπόσιτο, Χιλ – Κίκε (82' Ουνάι), Μούτο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μεντί – Μόντριτς (72' λ. τρ. Βαλβέρδε), Καζεμίρο, Κρόος – Λούκας Βάθκεθ, Μπενζεμά, Ροδρίγο (72' Ασένσιο).

Διαβάστε εδώ τι έγινε στο ματς!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα