Κούμαν: «Μπορούμε ακόμα να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Κούμαν: «Μπορούμε ακόμα να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Κώστας Τόπας
Κούμαν: «Μπορούμε ακόμα να πάρουμε το πρωτάθλημα»

bet365

Αισιόδοξος παραμένει ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του μπορεί ακόμα να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το 2-2 με τη Βαλένθια, η Μπαρτσελόνα απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την κορυφή, ούσα στην πέμπτη της βαθμολογίας με 21 βαθμούς και στο -8 από την Ατλέτικο.

Ωστόσο, ο Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τις «νυχτερίδες» θέλησε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του για τη προσπάθεια, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι ακόμα στο παιχνίδι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Η αλήθεια είναι πως δεν χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Είχαμε μόνο μία δύο καλές περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι πως μας νοιάζει πιο πολύ να επιτεθούμε παρά να αμυνθούμε. Αυτό είδα στο 2-1.

Ήταν ένας αγώνας αρκετά μπερδεμένος. Ήταν όπως φάνηκε δύσκολο για εμάς να ελέγξουμε το παιχνίδι. Σκέφτηκα να παίξω με τρεις στην άμυνα για να ελέγξουμε το παιχνίδι. Έχουμε μια πολύ νεαρή ομάδα και είναι λογικό να μην έχουμε πάντα τον ίδιο ρυθμό. Πρέπει να ωριμάσουμε. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει πει αντίο στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ακόμη δρόμος είναι μια περίπλοκη σεζόν για όλες τις ομάδες. Το πρόγραμμα είναι περίπλοκο, ειδικά για τις μεγάλες ομάδες. Γνωρίζουμε ωστόσο πως η απόσταση από τη κορυφή είναι μεγάλη. Πρέπει να παλέψουμε»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα