Φαν ντερ Φάαρτ: «Ο Μέσι δεν θα φτάσει ποτέ τον Μαραντόνα»

Κώστας Τόπας
Φαν ντερ Φάαρτ: «Ο Μέσι δεν θα φτάσει ποτέ τον Μαραντόνα»

bet365

Ο Φαν ντερ Φάαρτ αποκάλυψε ότι δεν κατάφερε ποτέ να τα βρει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο γήπεδο, παράλληλα εξήγησε γιατί ο Λιονέλ Μαραντόνα δεν θα φτάσει ποτέ τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ δεν έλειψε να αποθεώσει και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε με τον Ιμπραΐμοβιτς ​στον Άγιαξ, στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και τόνισε πως ο έντονος ανταγωνισμός που υπήρχε μεταξύ τους, δεν το βοήθησε.

«Ήμασταν νέοι τότε και ο ιδύο, ήθελε να είναι ο Νο 1 και ήθελα το ίδιο. Δεν ήμασταν φίλοι, αλλά ήμασταν συμπαίκτες στο γήπεδο. Ήταν Νο 9 και ήμουν το Νο 10 », ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός παλαίμαχος στο Tuttosport για να συνεχίσει αποθεώνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Δεν ήταν ο Ιμπραΐμοβιτς ο καλύτερος παίκτης που έχω συνεργαστεί αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμουν τυχερός που έπαιζα μαζί του στη Ρεάλ. Μιλάμε για μια "μηχανή" ικανή να πετύχει 700 γκολ στην καριέρα του. Δεν θα υπάρξει ξανά άλλος παίκτης όπως αυτός ή ο Λιονέλ Μέσι. Παρεμπιπτόντως προτιμώ τον Ρονάλντο, λόγω της νοοτροπίας του και επειδή κερδίζει παντού».

Ο Φαν ντερ Φάαρτ ωστόσο, πιστεύει ότι κανείς δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

«Ο Ρομάριο ήταν το είδωλο μου, αλλά ο Μαραντόνα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Πέτυχε κάτι το μοναδικό στη Νάπολι. Κέρδισαν μόνο δύο Scudetto στην ιστορία τους χάρη σε αυτόν. Ο Μέσι είναι πρωταθλητής αλλά, πιστέψτε με, αν θα πήγαινε σε έναν σύλλογο όπως το Αμβούργο, θα βελτιωνόταν αλλά δεν θα κέρδιζαν τίτλους όπως έκανε ο Ντιέγκο με τη Νάπολι και την Αργεντινή. Δεν μπορεί να τον ξεπεράσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα