Κούμαν: «Θα μας βόλευε αν έχανε η Ατλέτικο από την Ρεάλ» (vids)

Κώστας Τόπας
Κούμαν: «Θα μας βόλευε αν έχανε η Ατλέτικο από την Ρεάλ» (vids)

bet365

Για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Λεβάντε, μίλησε ο Ρόναλντ Κούμαν αλλά και για το μεγάλο ντέρμπι της La Liga μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο.

«Κλεφτές ματιές» θα ρίχνει ο Ρόναλντ Κούμαν στο μαδριλένικο ντέρμπι, τονίζοντας πως θα... βόλευε την Μπαρτσελόνα η ήττα της Ατλέτικο από την Ρεάλ.

«Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε άλλα παιχνίδια, πρέπει πρώτα να κερδίζουμε τα δικά μας. Κοιτώντας όμως την βαθμολογία, είναι καλύτερο να χάσει η Ατλέτικο», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζουν οι «μπλαουγκράνα», τονίζοντας πως κύριος στόχος είναι η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας.

«Στα παιχνίδια δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες. Το να πιάσουμε πάτο είναι χειρότερο από εκεί που είμαστε. Παίξαμε καλά κόντρα στη Γιουβέντους. Αν βελτιώσουμε τις λεπτομέρειες, θα κερδίζουμε τα παιχνίδια. Στηρίζω και σέβομαι τους συμπαίκτες μου, αλλά αν γίνονται λάθη πρέπει να τα λέμε. Δεν σκοτώνω τους ποδοσφαιριστές μου. Βγήκε ότι οι παίκτες στα αποδυτήρια ήθελαν άλλο σύστημα, δεν ισχύει, γιατί θα το ήξερα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα