Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Η πρώτη... ανάσα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Η πρώτη... ανάσα (vid)

bet365

Με τον Ζινεντίν Ζιντάν να παίζει τη θέση του, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με 0-1 από τη Σεβίλλη, έμεινε σε διάθεση τίτλου και πάει για το πιο κρίσιμο ραντεβού με τη Γκλάντμπαχ στο Champions League.

Σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο μοτίβο, υπήρχε φημολογία ότι αυτό το ταξίδι του Ζινεντίν Ζιντάν στη Σεβίλλη, εάν συνοδευόταν από ήττα, θα μπορούσε να είναι και το τελευταίο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τη λήξη της αναμέτρησης όμως, ένα είναι το βέβαιο, ότι ο Ζιζού παραμένει στη θέση του. Αυτό που δεν είναι σίγουρο, είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του. Επειδή μπορεί να πέρασε με το 0-1 από το “Σάντσεθ Πιθχουάν”, αλλά δεν βγάζει υγεία στο γήπεδο. Σε πρώτη φάση όμως σημασία είχε η νίκη και ότι παραμένει στο παιχνίδι του τίτλου.

Στην κυριολεξία οι Μαδριλένοι δεν απειλήθηκαν πραγματικά ούτε μία φορά σε open play. Εκείνοι έστησαν κάποιες καλές στιγμές στο α μέρος του ματς και στη σημαντικότερη εξ αυτών (38'), ο Μπόνο έκανε φοβερή επέμβαση στο πλασέ του Μπενζεμά. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα ήρθε στο 56', όταν από παράλληλη του Μεντί, ο Βινίσιους δεν έπιασε γεμάτη την προβολή, αλλά χρεώθηκε σωστά με αυτογκόλ στο λάθος του Μπόνο.

Ηταν το πρώτο αυτογκόλ τερματοφύλακα της Σεβίλλης εδώ και 29 χρόνια (σ.σ.: το προηγούμενο το είχε βάλει ο νυν τεχνικός διευθυντής της, Μόντσι) και επέτρεψε στη Ρεάλ να ηρεμήσει λίγο την αρνητική διάθεση που υπήρχε στην ομάδα και στον Τύπο και να φτιάξει ψυχολογία ενόψει του κρίσιμου ραντεβού πρόκρισης με τη Γκλάντμπαχ στο Champions League.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Αλέις Βιδάλ, Χεσούς Νάβας, Φερνάντο, Ράκιτιτς (64' Σούσο), Χορδάν (64' Γκούντελι), Οκάμπος, Μουνίρ (46' Ολιβερ Τόρες), Ντε Γιονγκ (64' Εν Νεσίρι)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν, Μεντί, Λούκας Βάθκεθ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ροντρίγκο (65' Ασένσιο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα