Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Οι Ροχιμπλάνκος πάνε για πρωτάθλημα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Οι Ροχιμπλάνκος πάνε για πρωτάθλημα (vid)

bet365

Η Ατλέτικο κατάφερε να νικήσει τη Βαλένθια 0-1 στο «Μεστάγια», να διευρύνει το τρελό αήττητό της στο πρωτάθλημα στις 25 αγωνιστικές και να φιγουράρει στην κορυφή της La Liga.

Την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να νικήσει τη Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά σε εννέα χρόνια με τον Τσόλο Σιμεόνε στον πάγκο της. Τώρα η Ατλέτικο πέρασε νικηφόρα (0-1) από το «Μεστάγια». Κανείς δεν δείχνει να μπορεί να τη σταματήσει. Οι Ροχιμπλάνκος τρέχουν αήττητο σερί 25 αγωνιστικών στη La Liga και πλέον φιγουράρουν στην κορυφή μαζί με τη Σοσιεδάδ.

Οι Μαδριλένοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς, δεν δέχτηκαν φάσεις, ενώ η κατοχή μπάλας ανήλθε στο υπέρ τους 70%, κάτι τρομερά σπάνιο για εκείνους και ειδικά σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Το τρίποντο ήρθε με το αυτογκόλ του Λάτο (79’) και με τη Βαλένθια να μην βρίσκει απάντηση και να ξεμένει στην 10η θέση.

Βαλένθια (Χάβι Γκράθια): Ντομενέκ, Γκιγιαμόν (57’ Μανγκαλά), Γκάμπριελ, Λάτο, Βας (84’ Τζέισον), Ράτσιτς, Σολέρ, Μούσα (71’ Κορέια), Γκουέντες, Βαγιέχο (71’ Σομπρίνο), Μάξι Γκόμες (70’ Γκαμεϊρό)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Ερμόσο, Χιμένες, Σάβιτς, Τρίπιερ, Λόντι (46’ Ζοάο Φέελιξ), Κόκε, Σαούλ (60’ Καράσκο), Λεμάρ (65’ Κοντογμπιά), Γιορέντε, Κορέα (65’ Βιτόλο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα