Μπαρτσελόνα: Η χειρότερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα των τελευταίων 29 χρόνων

Μπαρτσελόνα: Η χειρότερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα των τελευταίων 29 χρόνων

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Η χειρότερη εκκίνηση στο πρωτάθλημα των τελευταίων 29 χρόνων

bet365

Μόλις 11 βαθμούς έχει καταφέρει να συλλέξει η Μπαρτσελόνα σε αυτούς τους πρώτους οκτώ αγώνες που έχει δώσει στο ισπανικό πρωτάθλημα, κάνοντας έτσι την χειρότερη εκκίνηση από το σεζόν 1991/92.

Μετά την ήττα από την Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα έμεινε «κολλημένη» στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga.

Με τον Ρόναλντ Κούμαν ως νέο προπονητή στο τιμόνι του συλλόγου και με τον Μέσι να ηγείται της ομάδας, οι «μπλαουγκράνα» βιώνουν το χειρότερο ξεκίνημα της σεζόν τα τελευταία 29 χρόνια.

Θα πρέπει να γυρίσουμε αρκετά το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα τη σεζόν 1991-92 για να θυμηθούμε κάτι αντίστοιχο. Φέτος η Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ονειρευόταν τη σεζόν καθώς μετράει μόλις τρεις νίκες (Έλτσε, Θέλτα, Βιγιαρεάλ), δύο ισοπαλίες (Αλαβές, Σεβίλλη) και τρεις ήττες (Ρεάλ, Χετάφε, Ατλέτικο)!

Η επόμενη αναμέτρηση για τον Μέσι και την παρέα του στο πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένη την Κυριακή (29/11, 15:00) στο «Καμπ Νόου». Εκεί, όπου η Μπάρτσα θα προσπαθήσει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα