Σεβίλλη – Θέλτα 4-2: Ανατροπή στο φινάλε και πλησιάζει τη πρώτη εξάδα (vid)

Gazzetta team
Σεβίλλη – Θέλτα 4-2: Ανατροπή στο φινάλε και πλησιάζει τη πρώτη εξάδα (vid)

bet365

Η Σεβίλλη βρέθηκε να χάνει με 2-1 από την Θέλτα αλλά, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, επικράτησε με 4-2 και, με δεύτερη διαδοχική νίκη, πλησίασε στις πρώτες θέσεις της La Liga – Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Θέλτα στην πρώτη κατηγορία ο Ιάγο Άσπας.

Συναρπαστικό ματς στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», με εναλλαγές στο σκορ, έξι γκολ, αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν και τη νίκη της Σεβίλλης επί της Θέλτα (4-2), χάρη στην οποία οι Ανδαλουσιανοί πλησιάζουν την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της La Liga, μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Η Σεβίλλη προηγήθηκε νωρίς (6' Κουντέ), αλλά η ομάδα της Γαλικίας, στο ντεμπούτο του προπονητή Εδουάρδο Κοουδέτ (δεν κάθισε στον πάγκο γιατί τα χαρτιά του δεν είναι ακόμα έτοιμα), ανέτρεψε το σκορ με Ιάγο Άσπας (10') και Νολίτο (36'), με τον πρώτο να φτάνει τα 106 γκολ και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ της Θέλτα στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγι ανέβασε ρυθμούς, ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και, αφού ισοφάρισε (47' Εν – Νεσίρι), έφτασε στην ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, με Σέρχιο Εσκουδέρο (85') και Μουνίρ Ελ Χανταντί (87').

 

LA LIGA Τελευταία Νέα