Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορονοϊό ο Γιόβιτς, πρόβλημα και ο Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορονοϊό ο Γιόβιτς, πρόβλημα και ο Μπενζεμά

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορονοϊό ο Γιόβιτς, πρόβλημα και ο Μπενζεμά

bet365

Θετικός στον κορονοϊό ο Λούκα Γιόβιτς – Εξαιρετικά αμφίβολος και ο Καρίμ Μπενζεμά για την εκτός έδρας αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βιγιαρεάλ (Σάββατο 21/11, 17:15, Cosmote Sport 2 HD).

Μάλλον τον... μάτιασαν τον Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στα τελευταία παιχνίδια της εθνικής του ομάδας (τρία γκολ – μια ασίστ), βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Προφανώς κόλλησε από κάποιον εκ των συμπαικτών του στην εθνική ομάδα Σεργκέι Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Τζόρτζε Νίκολιτς ή Ντάρκο Λάζοβιτς, οι οποίοι επίσης βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως και ένας φυσιοθεραπευτής.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ενισχύσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο πολύ απαιτητικό παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα της Βιγιαρεάλ (Σάββατο 21/11, 17:15, Cosmote Sport 2 HD), για το οποίο ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει εξαιρετικά αμφίβολο και τον Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στην συντριβή από την Βαλένθια πριν από την διακοπή, σήμερα Παρασκευή (20/11) προπονήθηκε μόνος του και πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση στο «Εστάδιο ντε λα Θεράμικα», για την οποία ο Ζιζού έχει μοναδικό «καθαρόαιμο» επιθετικό τον Μαριάνο Ντίαθ, ενώ δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμού και τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα