Κορονοϊό ο Σουάρες, δεν παίζει κόντρα στην Μπαρτσελόνα! (pic)

Gazzetta team
Κορονοϊό ο Σουάρες, δεν παίζει κόντρα στην Μπαρτσελόνα! (pic)

bet365

Η ομοσπονδία της Ουρουγουάης ανακοίνωσε ότι ο Λουίς Σουάρες προσβλήθηκε από κορονοϊό, όπερ σημαίνει ότι ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης χάνει το πρώτο αντάμωμα με την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 21/11, 22:00, Cosmote Sport 2 HD).

Αναποδιά για τον Λουίς Σουάρες και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική του ομάδα, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το πρώτο αντάμωμα με την πρώην ομάδα του, την Μπαρτσελόνα (Σάββατο 21/11, 22:00, Cosmote Sport 2 HD).

Ατλέτικο και Μπάρτσα θα αναμετρηθούν για το πρωτάθλημα στο «Wanda Metropolitano» και ο Σουάρες περίμενε πως και πως την κόντρα με την πρώην ομάδα του και, κυρίως, την συνάντηση με τον καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι.

Ο 33χρονος επιθετικός, όμως, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, όπως και ο τερματοφύλακας της Σέρο Πορτένιο, Ροντρίγκο Μουνιός, στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού προηγουμένως το Σάββατο (14/11) είχε βρεθεί θετικός και ο αριστερός μπακ της Παλμέιρας, Ματίας Βίνια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως και ένας υπάλληλος της ομοσπονδίας ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός, είναι καλά στην υγεία τους και ακολουθούν τα ανάλογα υγειονομικά μέτρα. Εκτός από το ματς με την Μπαρτσελόνα και πιθανόν έναν - δύο ακόμα της Ατλέτικο, ο Σουάρες θα απουσιάσει και από την αναμέτρηση με την Βραζιλία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα