Γρανάδα - Λεβάντε 1-1: Έσωσαν το βαθμό οι γηπεδούχοι (vid)

Gazzetta team
Γρανάδα - Λεβάντε 1-1: Έσωσαν το βαθμό οι γηπεδούχοι (vid)

bet365

Η Γρανάδα έπαιξε για 75 λεπτά με παίκτη λιγότερο, ωστόσο κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό εντός έδρας από τη Λεβάντε (1-1).

Η Γρανάδα δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον δρόμο των νικών, ωστόσο με βάση την εξέλιξη του ματς, μάλλον ικανοποιημένη αισθάνεται από το βαθμό που απέσπασε εντός έδρας από τη Λεβάντε (1-1). Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Ματσίς. Ωστόσο, οκτώ λεπτά αργότερα η Γρανάδα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκοναλόν. Η Λεβάντε έγινε πιο απειλητική και στο 34' έφερε το ματς στα ίσα με τον Ρούμπεν Βέζο. Η Γρανάδα που παρουσίασε σημάδια κόπωσης από τα διαδοχικά ματς έριξε το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι, με τη Λεβάντε να απειλεί μόνο με μακρινά σουτ. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τον βαθμό και βρέθηκαν στο -3 από την κορυφή της LaLiga, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Γρανάδα: Ρ. Σίλβα, Ντουάρτε, Χερμάν, Βαγιέχο, Γκοναλόν, Μίγια (80' Ετέκι), Ματσίς (80' Σόρο), Μοντόρο (57' Ερέρα), Πουέρτας, Μολίνα (57' Σουάρες)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα