Ρεάλ Μαδρίτης - Ουέσκα 4-1: Κορυφή και τώρα... Ίντερ (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ουέσκα 4-1: Κορυφή και τώρα... Ίντερ (vid)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 4-1 την Ουέσκα, επέστρεψε στην κορυφή της LaLiga και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο κρίσιμο ματς με την Ίντερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν εντυπωσίασε, αλλά τα δυο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του α' μέρους της έδωσαν αυτό που ζητούσε. Εύκολη νίκη 4-1 επί της Ουέσκα, με τους Μαδριλένους να επιστρέφουν στην κορυφή της LaLiga, αν και με ματς περισσότερο. Ο Αζάρ βρήκε ξανά δίχτυα, ο Μπενζεμά ήταν εξαιρετικός και πλέον το βλέμμα στρέφεται στον πρώτο από τους δυο... τελικούς με την Ίντερ για το Champions League.

Η Ρεάλ μπήκε στο ματς με στόχο το γρήγορο γκολ που θα της έδιωχνε το άγχος, όμως η Ουέσκα ήταν αυτή που φάνηκε πιο απειλητική στα πρώτα λεπτά. Μάλιστα, στο 7' ο Ράφα Μιρ έπειτα από ωραία ενέργεια δεν μπόρεσε να κάνει το ιδανικό σουτ. Η Ρεάλ είχε τον κατοχή, αλλά στο πρώτο 20λεπτο μόλις μια προσπάθεια για γκολ, αλλά το μυτάκι του Μόντριτς δεν βρήκε στόχο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στο 20' βρήκαν δίχτυα, αλλά το γκολ του Μιρ ακυρώθηκε σωστά. Η μεγάλη ευκαιρία των Μαδριλένων ήρθε στο 25ο λεπτό, αλλά την κεφαλιά του Ράμος έβγαλε εντυπωσιακά ο Φερναντές. Η χαλαρότητα στην άμυνα των γηπεδούχων δεν ήταν αρκετή για την Ουέσκα, η οποία στο 26' και στο 28' είχε δυο καλές φάσεις, αλλά Οτιβέρος και Γκόμεθ δε βρήκαν δίχτυα.

Δυο γκολ η Ρεάλ και… τέλος!

Ωστόσο, η «Βασίλισσα» σε πέντε λεπτά έκανε όσα δεν είχε κάνει σε όλο το προηγούμενο ματς. Στο 40' άνοιξε το σκορ με βολίδα του Αζάρ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Φερνάντες. Ηταν το δεύτερο γκολ συνολικά με την Ρεάλ και πρώτο από τις 5 Οκτωβρίου του 2019! Στο 45ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο τέρμα, όταν από υπέροχη σέντρα του Λούκας, ο Μπενζεμά πέτυχε το 2-0.

Τρίτο γκολ και… αλλαγές ο Ζιντάν.
Ιδανικό ξεκίνημα στο β' μέρος, με τον Βαλβέρδε να σκοράρε με υπέροχο τελείωμα και να πετυχαίνει το τρίτο του φετινό γκολ! Ετσι, ο Ζιντάν βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει Αζάρ, Ασένσιο, Βαλβέρδε ενόψει του κρίσιμο ματς με την Ίντερ. Η είσοδος του Βινίσιους έφερε και μια εξαιρετική συνεργασία στο 63', αλλά από την πάσα του Βραζιλιάνου, ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Ουέσκα στο 74' βρήκε δίχτυα, βρήκε χαλαρή την άμυνα της Ρεάλ και ο Φερέιρο από πάσα του Μιρ πέτυχε το 3-1. Ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι γηπεδούχοι όταν βρήκαν ευκαιρία σκόραραν, με τον Μπενζεμά στο 90' να διαμορφώνει το 4-1.

Ρεάλ: Κουρτουά – Λούκας (52' Mεντί), Μιλιτάο, Ράμος, Μαρσέλο – Μόντριτς, Καζεμίρο (69' Κρόος) – Ασένσιο (60' Ροντρίγκο), Βαλβέρδε (60' Ίσκο), Αζάρ (60' Βινίσιους)- Μπενζεμά

Ουέσκα: Αντρές – Μαφέο, Πουλίδο, Σιόβας, Λουσινιο (83' Σίλβα), Μοσκέρα, Μπόρχα Γκαρθία (57' Βαλντεράμα), Νουακαλί (57' Ραμίρες), Σέρχιο Γκόμεθ (46' Φερέιρο), Μιρ, Οντιβέρος (46' Γκαλάν)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα