Μπαρτσελόνα: Προς παραίτηση τη Δευτέρα ο Μπαρτομέου!

Μπαρτσελόνα: Προς παραίτηση τη Δευτέρα ο Μπαρτομέου!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Προς παραίτηση τη Δευτέρα ο Μπαρτομέου!

bet365

Η διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου ενδέχεται να παραιτηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (26/10), στην διάρκεια του καθοριστικού ΔΣ με θέμα συζήτησης την πρόταση μομφής εναντίον της και το δημοψήφισμα που πρέπει να διεξαχθεί.

Καθοριστικό το ΔΣ της Δευτέρας (26/10) για το άμεσο μέλλον της Μπαρτσελόνα, αφού η διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου ενδέχεται να παραιτηθεί.

Η τωρινή διοίκηση θα συνεδριάσει με κύριο θέμα συζήτησης την πρόταση μομφής εναντίον της, η οποία πρέπει να οδηγήσει σε δημοψήφισμα που θα λάβει χώρα στη 1 ή 2 Νοεμβρίου στο «Καμπ Νόου», εφόσον βεβαίως δεν παραιτηθεί άμεσα. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα οριστεί επιτροπή που θα διαχειριστεί προσωρινά τον σύλλογο και θα προκηρύξει εκλογές μεταξύ των επόμενων σαράντα έως 90 ημερών.

Θυμίζουμε ότι η τωρινή διοίκηση έχει προκηρύξει εκλογές για το διήμερο 20-21 Μαρτίου του 2021, στην σκιά βεβαίως της πανδημίας του κορονοϊού και των δυσκολιών που αυτή προκαλεί για την προσέλευση των μελών για να ψηφίσουν.

Εξαιτίας αυτής, άλλωστε, η διοίκηση ζήτησε μέσω επιστολής από την τοπική κυβέρνηση να αναβάλλει το δημοψήφισμα που επιφέρει η πρόταση μομφής, θεωρώντας ότι τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των μελών του συλλόγου, πολλοί εκ των οποίων είναι ηλικιωμένοι και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα