Clasico με… το ζόρι!

Gazzetta team
Clasico με… το ζόρι!

bet365

Μπορεί να υπάρχουν πολλά ντέρμπι στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, όμως το ισπανικό Clasico (24/10, 17:00) είναι μια άλλη ιστορία!

Η παραδοσιακή μάχη των Καταλανών απέναντι στη βασίλισσα έρχεται στην 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και σε ένα χρονικό σημείο, όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν δείχνει να βρίσκεται στα καλύτερα της. Ενδεικτική αυτού είναι η κατάσταση στη βαθμολόγια, όπου έστω και με παιχνίδια λιγότερα οι δύο μεγάλοι της Ισπανίας βλέπουν την… πλάτη των Σοσιεδάδ-Γρανάδα που φιγουράρουν στη κορυφή.

Clasico με 600+ αγορές & Live Streaming*

Η Μπαρτσελόνα μετρίασε κατά κάποιο τρόπο τις εντυπώσεις τις τελευταίες μέρες, μετά το εμφατικό 5-1 επί της Φερεντσβάρος για τη πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Κούμαν είχε ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα, καθώς στο πρωτάθλημα είχαν προηγηθεί το 1-1 με τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» και η ήττα από την Χετάφε 1-0 τη περασμένη αγωνιστική.

Στα 5 τελευταία παιχνίδια συνολικά η Μπαρτσελόνα μετρά τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μία ήττα δείχνοντας αστάθεια στην απόδοση της. Όμως πάντα στο Καμπ Νου έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, την οποία φέτος χρειάζεται περισσότερο από ποτέ…

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε καλά τη σεζόν με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στη πρώτη τετράδα αγώνων στη Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ωστόσο, οι μέρες που προηγήθηκαν του Clasico την προσγείωσαν απότομα. Αρχικά ηττήθηκε 0-1 από την Κάντιθ για το πρωτάθλημα στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» και στη συνέχεια 3-2 από τη Σαχτάρ επίσης εντός έδρας, ξεκινώντας με ήττα στην Ευρώπη.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Δείτε τις αποδόσεις

Στη προϊστορία η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, πέρσι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ κάτι που στατιστικά συμβαίνει κάθε 20 χρόνια! Άρα φέτος με τις άμυνες των δύο ομάδων να ψάχνονται στο ξεκίνημα της σεζόν αναμένονται γκολ και θέαμα στο Clasico!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+|ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

LA LIGA Τελευταία Νέα