Κούμαν: «Το καλύτερο θα ήταν να βρίσκομαι στο χορτάρι»

Κούμαν: «Το καλύτερο θα ήταν να βρίσκομαι στο χορτάρι»

Gazzetta team
Κούμαν: «Το καλύτερο θα ήταν να βρίσκομαι στο χορτάρι»

bet365

Ιδανικά, ο Ρόναλντ Κούμαν θα ήθελε να βρίσκεται στο χορτάρι για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης παρά στην άκρη του πάγκου, όπως δήλωσε πριν από το πρώτο του Clasico ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Μετά από 25 χρόνια ο Ρόναλντ Κούμαν επιστρέφει στον κόσμο των «Clasico» για το πρώτο του ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά ως προπονητής της Μπαρτσελόνα. Στη συνέντευξη Τύπου για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Βασίλισσα, την οποία και είχε «εκτελέσει» 6 φορές σε 14 παιχνίδια ως παίκτης, ο 57χρονος Ολλανδός τεχνικός δήλωσε πως θα προτιμούσε να το ζήσει ως ένας εκ των τεσσάρων αμυντικών της Μπάρτσα στο χορτάρι, παρά στον πάγκο, εξηγώντας ότι η πίεση και οι ευθύνες σε ένα τέτοιο παιχνίδι ως πρώτος τεχνικός είναι αυξημένες.

«Ελπίζω να κοιμηθώ καλά! Φυσικά και είναι διαφορετικό, το καλύτερο θα ήταν να βρίσκομαι στο χορτάρι, όμως οι μέρες μου ως ποδοσφαιριστής είναι πίσω μου. Το αμέσως καλύτερο είναι να βρίσκομαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε ότι είναι ένας σημαντικός αγώνας, αλλά είμαι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους πίεση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα