Σε επαφές με την Γιουβέντους ο Ντεμπελέ

Κώστας Τόπας
Σε επαφές με την Γιουβέντους ο Ντεμπελέ

bet365

Συζητήσεις έχει ανοίξει με την Γιουβέντους ο Ουσμάν Ντεμπελέ για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «μπιανκονέρι».

Μπορεί τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να βρέθηκε κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Ουσμάν Ντεμπελέ, παρέμεινε στην Μπαρτσελόνα. Παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον Κούμαν, ο 23χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» και τη φετινή σεζόν.

Ο Ντεμπελέ, βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, επιθυμεί να αποχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Γι' αυτό κι έχει αρχίσει τις συζητήσεις με ανθρώπους της Γιουβέντους, σύμφωνα με την «Sport». Η Μπάρτσα, θέλει να τον παραχωρήσει αν όχι τον Γενάρη, τότε το καλοκαίρι με μία καλή πρόταση.

Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο, αν δεν βρεθεί κάποια ομάδα ο Γάλλος εξτρέμ, να αποχωρήσει από την ομάδα το 2022. Τότε δηλαδή που ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον σύλλογο. Πάντως τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, καθώς κύριος στόχος είναι η άμεση πώληση του.

Σε περίπτωση που η Γιουβέντους καταθέσει επίσημη πρόταση για να τον κάνει δικό της, τότε στην Μπαρτσελόνα θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να δώσουν θετική απάντηση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα