Ολοκληρώνεται του Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Ολοκληρώνεται του Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα

bet365

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα είναι ο Μέμφις Ντεπάι, όπως επιβεβαίωσε και ο αθλητικός διευθυντής των Λιονέ, Ζουνίνιο.
bwin - Παίξε νόμιμα live στοίχημα στους μεγάλες αγώνες από κινητό & tablet! |21+

Από τις αρχές του καλοκαιριού, οι «μπλαουγκράνα» ήθελαν απεγνωσμένα ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή. Γι' αυτό και είχαν θέσει ως κύριο στόχο την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι.

Μετά από μέρες και ατελείωτες ώρες διαπραγματεύσεων η Λυών ήρθε σε συμφωνία με την Μπάρτσα, για την παραχώρηση του 26χρονου επιθετικού στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν. Ο Ζουνίνιο, τόνισε πως είναι πολύ πιθανό ο Ολλανδός επιθετικός να μετακομίσει στην Βαρκελώνη, εντός των επόμενων ωρών...

«Εχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ πιθανό να υπογράψει εντός των επόμενων ωρών. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να φύγει από την Λυών. Αλλά, θα δείξει...», ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Λυών. Μένει να δούμε εάν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η οποία λήγει απόψε (05/10) στις 00:00, ο Ντεπάι, ετοιμάσει τις βαλίτσες του και μεταβεί στην Βαρκελώνη, για λογαριασμό της Μπάρτσα.

Θυμίζουμε πως η προσφορά της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του ήταν στα 25 εκατ. ευρώ ενώ θα δώσει ακόμα 5 την επόμενη σεζόν.

Ο 26χρονος Ολλανδός διεθνής έκανε σούπερ σεζόν με τη Λυών, οδηγώντας την απρόσμενα έως τον ημιτελικό του Champions League. Ο εξτρέμ των Λιονέ βρήκε δίχτυα 15 φορές και μοίρασε δύο ασίστ σε 22 αγώνες και έχει συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι. Μεγάλο ρόλο για την μεταγραφή του έπαιξε ο Κούμαν ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητές του, καθώς τον είχε παίκτη στην Εθνική Ολλανδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα