Βαλένθια – Μπέτις 0-2: Αφύπνιση και μόνη πρώτη (vids)

Gazzetta team
Βαλένθια – Μπέτις 0-2: Αφύπνιση και μόνη πρώτη (vids)

bet365

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Χετάφε, η Μπέτις πήρε και πάλι τα... πάνω της με «διπλό» επί της Βαλένθια ανέβηκε μόνη στην κορυφή της La Liga.

Ιδανική βραδιά για την Μπέτις. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες κόντρα σε Ρεάλ (2-3 εντός) και Χετάφε (0-3 εκτός) βρήκε τον καλό της εαυτό, νίκησε μέσα στο «Μεστάγια» την Βαλένθια (2-0) και ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της La Liga.

Ο άλλοτε παίκτης των Νυχτερίδων, Σέρχιο Κανάλες, με ωραία κίνηση και σουτ που κόντραρε σε αντίπαλο, άνοιξε νωρίς το σκορ για τους Σεβιλιάνους (19'), οι οποίοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπέτις έψαξε το δεύτερο γκολ και, αφού ο τερματοφύλακας Τζάουμε της το αρνήθηκε σε 2-3 περιπτώσεις, το πέτυχε με ωραίο πλασέ του Κρίστιαν Τέγιο (74'), ύστερα από απίθανη κούρσα και πάσα του... 39χρονου Χοακίν!

Σε αντίθεση με την Μπέτις, η Βαλένθια του Χάβι Γκράθια, η οποία δεν έχει κάνει ΚΑΜΙΑ μεταγραφή, έχει συνεχή σκαμπανεβάσματα αν και, μετά από πέντε αγωνιστικές, διατηρείται σε μια τιμητική έκτη θέση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα