Μπαρτσελόνα: Ο Σουάρες ευχαρίστησε τον Μέσι και «κάρφωσε» διοίκηση και Κούμαν (pic)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Σουάρες ευχαρίστησε τον Μέσι και «κάρφωσε» διοίκηση και Κούμαν (pic)

bet365

Ο Λουίς Σουάρες ευχαρίστησε τον Λιονέλ Μέσι για τα καλά του λόγια στον αποχαιρετισμό του και, όπως και ο Αργεντινός, «κάρφωσε» τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και τον Ρόναλντ Κούμαν για την συμπεριφορά τους.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και ο Ρόναλντ Κούμαν έχουν μπει για τα... κακά στο στόχαστρο, με τον τρόπο που χειρίστηκαν την υπόθεση του Λουίς Σουάρες, ο οποίος έφυγε ουσιαστικά ως ελεύθερος με προορισμό την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε μέσω Instagram τον κολλητό του φίλο και τα έβαλε ανοιχτά με την διοίκηση, θεωρώντας (και όχι άδικα) απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στον τρίτο σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου.

Ο 33χρονος Ουρουγουανός επιθετικός ανέβασε στο Instagram ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Αργεντινό και φρόντισε και αυτός με την σειρά του να τα βάλει με την διοίκηση, ενδεχομένως και με τον Ολλανδό προπονητή, ο οποίος άλλωστε τον «τελείωσε» από την ομάδα με ένα τηλεφώνημα.

«Σε ευχαριστώ ΦΙΛΕ για τα λόγια σου, αλλά ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ γιατί είσαι όπως είσαι, για ό,τι ήσουν από την πρώτη μέρα με εμένα και την οικογένειά μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον ΑΝΘΡΩΠΟ Λιονέλ Μέσι, στον ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ και ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑ, γιατί τον παίκτη τον ξέρει όλος ο κόσμος» ανέφερε αρχικά ο Σουάρες.

«Μην ξεχάσεις αυτό που σου είπα, συνέχισε να απολαμβάνεις και να αποδεικνύεις γιατί είσαι το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ» και 2, 3 ή 4 να μην αμαυρώσουν το ΠΟΣΟ ΓΙΓΑΝΤΑΣ είσαι για τον σύλλογο και για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σε αγαπώ πολύ φίλε και ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ και οι πέντε» συμπλήρωσε ο Ουρουγουανός, αναφερόμενος ξεκάθαρα στον πρόεδρο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου και στο φινάλε, βεβαίως, στην σύζυγό του Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, και τα τρία τους αγόρια, Τιάγκο, Ματίας και Τσίρο, αφού Σουάρες και Μέσι ήταν γείτονες στο παραθαλάσσιο προάστιο Καστελδεφέλς και οι οικογένειές τους είναι πολύ δεμένες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα