Λιονέλ Μέσι: Το «αντίο» του στον Αρτούρο Βιδάλ (vid)

Gazzetta team
Λιονέλ Μέσι: Το «αντίο» του στον Αρτούρο Βιδάλ (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε με ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα τον Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Ο Αρτούρο Βιδάλ βρίσκεται στο Μιλάνο για να υπογράψει στην Ίντερ και ο Λιονέλ Μέσι, ένας από τους καλύτερους φίλους που έκανε ο Χιλιανός μέσος στην Μπαρτσελόνα, τον αποχαιρέτησε με ένα ξεχωριστό μήνυμα από καρδιάς.

«Σε γνώριζα μόνο από τις αναμετρήσεις μας και πάντα μου φαινόσουν ένα φαινόμενο, αλλά μετά είχα την τύχη να σε γνωρίσω προσωπικά και με εξέπληξες ακόμα περισσότερο» έγραψε αρχικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ για τον Βασιλιά Αρθούρο.

«Ήταν δύο χρόνια που μοιραστήκαμε πολλά πράγματα και έκανες αισθητή την παρουσία σου, θα λείψεις στα αποδυτήρια, Αρτούρο Βιδάλ. Σου εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή τη νέα σελίδα στον νέο σου σύλλογο. Θα ανταμώσουμε και πάλι, σίγουρα» συμπλήρωσε.

Ο Βιδάλ απάντησε κάτω από το ποστ του Μέσι: «Σε ευχαριστώ εξωγήινε Λιονέλ Μέσι!!! Περήφανος που έπαιξα με τον πιο μεγάλο της ιστορίας και σε ευχαριστώ πολύ για την φιλία σου. Μου λείπετε ήδη. Τα λέμε σύντομα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα