Μπαρτσελόνα: Οι μάνατζερ του Λαουτάρο στην Βαρκελώνη

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Οι μάνατζερ του Λαουτάρο στην Βαρκελώνη

bet365

Παρά την άρνηση της Ίντερ να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες στην Μπαρτσελόνα, οι μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου αυτή να πραγματοποιηθεί.

Οι άνθρωποι της Ίντερ, με τελευταίο τον αντιπρόεδρο Χαβιέρ Ζανέτι, ξεκαθαρίζουν συνεχώς ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνες δεν παραχωρείται αυτή την μεταγραφική περίοδο, θέλοντας να «φρενάρουν» τις... ορέξεις της Μπαρτσελόνα για τον Αργεντινό επιθετικό.

Δεν έχουν την ίδια άποψη, όμως, οι μάνατζερ του Λαουτάρο, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει άμεσα συνάντηση με την διοίκηση των Νερατζούρι, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του πελάτη τους και, παράλληλα, να δουν ξεκάθαρα τις απαιτήσεις της Ίντερ για τον ποδοσφαιριστή.

Οι εκπρόσωποι του «Ταυρούλη», όπως είναι το παρατσούκλι του Μαρτίνες, απέρριψαν πρόσφατα πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από την Ίντερ, σε μια προσπάθεια να πιέσουν για την παραχώρησή του.

Μετά την συνάντηση με την Ίντερ, άλλωστε, έχουν προγραμματίσει ταξίδι και στην Βαρκελώνη για να μιλήσουν με την Μπάρτσα, η οποία πάντως δεν περνάει και τις καλύτερες (οικονομικές) στιγμές της, αφού προβλέπει πτώση της τάξεως του 30% των εσόδων, εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού. Με απλά μαθηματικά; 320 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα στον προϋπολογισμό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα