Bild: «Επαφή της Μπαρτσελόνα με τον Τιάγκο»

Gazzetta team
Bild: «Επαφή της Μπαρτσελόνα με τον Τιάγκο»

bet365

Παρ' ότι ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν θέλει τον Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ για την μεσαία γραμμή, η Μπαρτσελόνα επιμένει στον Τιάγκο Αλκάνταρα και, σύμφωνα με την «Bild», έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον πρώην ποδοσφαιριστή της.

Το καλοκαίρι του 2013, καθ' υπόδειξη του Πεπ Γκουαρδιόλα, η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε από την Μπαρτσελόνα τον Τιάγκο Αλκάνταρα, αντί 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Εφτά χρόνια, 235 συμμετοχές, 31 γκολ, 37 ασίστ και 15 τίτλους αργότερα, ο Ισπανό-Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος ενδέχεται να επιστρέψει στην Μπάρτσα, παρ' ότι δεδομένα ο Ρόναλντ Κούμαν προτιμά τον Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Σύμφωνα με την (έγκυρη σε τέτοια θέματα) εφημερίδα «Bild», όμως, η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου δίνει προτεραιότητα στον 29χρονο πρώην ποδοσφαιριστή και, μάλιστα, έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του, για να διαπιστώσει την διάθεση του Τιάγκο να γίνει ξανά κάτοικος «Καμπ Νόου».

Μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Ουκρανίας με 4-0 για το Nations League, ο Τιάγκο υποστήριξε ότι «δεν είπα ποτέ ότι φεύγω από την Μπάγερν», με την «Bild» όμως να τον αποκαλεί ουσιαστικά ψεύτη, αναφέροντας ότι ήδη έχει αποχαιρετήσει τους ανθρώπους του βαυαρικού συλλόγου.

Τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα η τιμή του να είναι πολύ συμφέρουσα (περί τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ), θέλει διακαώς και η Λίβερπουλ, στην οποία ως γνωστόν ανήκει ο... Βαϊνάλντουμ, τον οποίο προτιμά ο Κούμαν από τον Τιάγκο! Μύλος...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα