Μέσι: Δεν απαντάει ο Μπαρτομέου στα όσα του καταλόγισε

Μέσι: Δεν απαντάει ο Μπαρτομέου στα όσα του καταλόγισε

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Δεν απαντάει ο Μπαρτομέου στα όσα του καταλόγισε

bet365

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου φέρεται να μη θέλει να ... τραβήξει το σχοινί με τον Λιονέλ Μέσι ακόμα περισσότερο κι έτσι δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να απαντήσει για όσα τον κατηγόρησε ο Αργεντινός.

Ο Λιονέλ Μέσι έβαλε τέλος στο πολύκροτο σήριαλ της παραμονής του στους «μπλαουγκράνα» έπειτα από αρκετές μέρες κατά τις οποίες εμφανιζόταν έτοιμος να προκαλέσει το τέλος μιας τεράστιας εποχής και να φύγει από τους Καταλανούς.

Αποφασίζοντας να παραμείνει μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι και δηλώνοντας πως ό,τι κι αν συνέβαινε δεν θα χάσει ποτέ την αγάπη του για την Μπαρτσελόνα, ο Μέσι κατηγόρησε τον Μπαρτομέου για αθέτηση συμφωνίας περί της ελευθερίας που θα μπορούσε να έχει στο φινάλε της σεζόν ώστε να φύγει ελεύθερος.

Όπως αναφέρει η Sport, ο Μπαρτομέου θέλει να εκτονωθεί η κατάσταση τελείως κι όχι να μπει σε διαδικασία ν' απαντήσει στον ηγέτη της ομάδας, τον οποίο θ' αφήσει κι ατιμώρητο για την απουσία του από την ημέρα των τεστ του κορονοϊού και από τις πρώτες προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μέσι: «Για αυτό έμεινα στη Μπαρτσελόνα» - Όλη η συνέντευξη (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα