Ντίαζ: «Ο Ζιντάν στην Ρεάλ ήταν πολύ καλός μαζί μου»

Κώστας Τόπας
Ντίαζ: «Ο Ζιντάν στην Ρεάλ ήταν πολύ καλός μαζί μου»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους Ζινεντίν Ζιντάν και Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Μπραΐμ Ντίαθ, ο οποίος με τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Μίλαν.

Ο 21χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος για μια νέα σελίδα στην καριέρα του, καθώς θα φορά πλέον τη φανέλα των «ροσονέρι». Ο νεαρός άσος στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Μίλαν, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον προπονητή που είχε στην Ρεάλ, τον Ζινεντίν Ζιντάν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν εξαιρετικές.

«Είχα προπονητές τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Ζινεντίν Ζιντάν και ξέρω ότι και οι δύο έπαιξαν στην Ιταλία. Ο Ζιντάν ήταν πολύ καλός μαζί μου στην Ρεάλ και μιλούσε έντονα για την Ιταλία και την Serie A, αγαπά την πόλη και την Μίλαν. Η πρώτη μου εντύπωση ως παίκτης της Μίλαν ήταν πολύ θετική, βλέπεις πόσο μεγάλος σύλλογος είναι στην Ιταλία. Είναι προνόμιο να είσαι μέρος αυτού του συλλόγου με αυτή την μεγάλη ιστορία από πίσω του, είναι τιμή μου να είμαι εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα