Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέιλ τα λένε άμεσα...

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέιλ τα λένε άμεσα...

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέιλ τα λένε άμεσα...

bet365

Ρεάλ Μαδρίτης και Γκάρεθ Μπέιλ θα έχουν άμεσα συνάντηση για να μιλήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Ουαλός συνεχίζοντας να θεωρεί ότι δεν περνάει καλά στην Ρεάλ Μαδρίτης το έδειχνε σε κάθε ευκαιρία με αποκορύφωμα τον… υπνάκο στον πάγκο την ώρα του αγώνα. Έβαλε την μάσκα του στα μάτια του και έκανε πως κοιμάται επειδή δεν ήταν στις αλλαγές του ματς με την Αλαβές. Ο 31χρονος ήθελε να κάνει και αστεία με την κάμερα, προκαλώντας έτσι την οργή του Ζιντάν και των οπαδών. Ο Γάλλος από το περασμένο καλοκαίρι είχε πει ότι και αύριο να έφευγε θα ήταν καλύτερο για όλους. Με ένα συμβόλαιο έως το 2022 και εβδομαδιαίες απολαβές στις 350.000 ποιος θα μπορούσε να δεχθεί τον Μπέιλ σε τέτοια κατάσταση;

Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες ο μάνατζερ του Ουαλού,Τζόναθαν Μπάρνετ θα βρεθεί στη Μαδρίτη και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Ρεάλ. Μπορεί Τότεναμ, Εβερτον, Νιουκάστλ να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, ωστόσο η Βασίλισσα ζητά αρκετά για να τον παραχωρήσει. Βέβαια, υπάρχει και η σοβαρή πιθανότητα, ο Ζιντάν να τον... συγχωρέσει και να τον δεχθεί πίσω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα